Moody monday #54

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 54 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Ook deel ik aan het einde van deze post nog een korte blog-update. Benieuwd?

Curvacious – Tonymoly Panda’s dream so cool eye stick
Tonymoly is een merk wat ik nog niet kende. Sinds een tijdje zijn dit soort merken overgewaaid uit Azië en hier helemaal hot. Ik snap het wel, want de verpakkingen zijn te cute! Ook ben ik heel nieuwsgierig naar dit soort merken, omdat ik het nog niet ken. Desirée schreef een review over zo’n leuk product. Ik raad je zeker aan dit artikel te lezen als je net als ik dit soort merken zo leuk vindt.

The Beauty Assistant – de grote voor- en nadelen van online shoppen
Online shoppen vind ik heerlijk. Ook wanneer de winkels dicht zijn kun je dingetjes uitzoeken en bestellen én het is er nooit druk. Maar ik ben toch niet helemaal overgegaan op online shoppen. Door mijn lengte pas ik veel kledingstukken toch liever in de winkel en ook het wachten op een pakketje vind ik soms lastig. Marloes schreef een blogpost over de voor en nadelen van online shoppen. Leuk!

Uit Pauline’s Keuken – snelle pizza toast
Doordat ik nu full-time werk en daarna nog naar huis moet reizen, ben ik een stuk later thuis dan ik gewend was. Ik kook wel (bijna) iedere dag voor mezelf, maar soms heb ik na een lange dag toch niet zo veel zin. Dan maak ik het liefst iets wat snel klaar is. Laatst kwam ik dit recept van Pauline tegen, dit ga ik binnenkort eens proberen! Als je net als ik ook soms even snel wat op tafel wil zetten, check even dit recept!

Glam & Glitters – The Body Shop Peace Play Project Kerst 2017
The Body Shop heeft ieder jaar weer een prachtige kerstcollectie. Zo ook dit jaar. De kerstcollectie bevat allerlei mooie giftsets, maar ook losse beauty producten. Melissa schreef een review over een selectie van de producten. Wat zien ze er allemaal snoepig uit! Als je nog op zoek bent naar een kerst/sinterklaascadeau, raad ik je zeker aan even te kijken.

Shop jij vaak online?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog