Oktober 2016 in een paar foto’s #2

De tweede helft van oktober werd ik steeds drukker. Mijn vakken liepen op z’n eind en er kwamen tentamens en deadlines aan. Ik merk dat ik dan minder tijd heb voor alles, omdat mijn studie zo veel van me vraagt. Gelukkig had ik naast de drukte ook een paar hele leuke dingetjes gepland staan. Zo vierde ik mijn verjaardag voor mijn vriendinnen met een uitgebreid thema diner en had ik een pers event in het altijd mooie Amsterdam. Vandaag wil ik je daarom in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn oktober was. Benieuwd?

Mijn vriend komt doordeweeks meestal één keer naar Utrecht toe. Meestal eten we eerst bij hem thuis en gaan we daarna samen naar Utrecht. Laatst was hij zijn gel vergeten en aangezien dat voor hem hetzelfde is als wat voor mij mijn make-up vergeten zou zijn, ging ik in de vroege ochtend voor hem naar de supermarkt. Eenmaal daar aangekomen verbaasde het me hoe veel verschillende soorten gel er zijn. In een supermarkt. De gel die hij normaal heeft, zat er niet tussen, maar gelukkig herkende ik een potje wat hij ooit gehad had.

Zaterdag 21 oktober vierde ik voor vriendinnen mijn verjaardag. Ik was aan het begin van deze maand al jarig, maar deze datum kwam voor iedereen het beste uit. Ik gaf een diner en daarna hebben we gezellig met z’n alle wijntjes gedronken. Omdat je 21e verjaardag toch een beetje speciaal is, had ik een thema aan mijn diner gegeven: a touch of glitter. Dit was mijn outfit van die avond.

In het weekend knuffel ik extra vaak met onze kat. Zo ook vorige week. Hij kwam weer lekker bij me op schoot zitten.

Afgelopen dinsdag ging ik samen met een vriendin eten. We maakten rijst met kip, groenten en een woksausje. Om het gerecht nog lekkerder te maken, aten we er cashewnoten doorheen. Heel erg lekker! Vorig jaar at ik dit echt super vaak, nu eigenlijk niet meer. Zonde, want ik vind het altijd zo lekker.

In de supermarkt kwam ik deze grappige Minion pasta tegen. Stiekem wil ik deze gewoon een keer proberen… Zal ik t doen? Of ben ik hier nu toch echt wel te oud voor…

27 oktober ging ik naar Amsterdam voor een pers event. Ik was uitgenodigd voor een event van PUPA. Super leuk! Tijdens mijn reis er naartoe, maakte ik deze foto. Wat kan Amsterdam toch mooi zijn.

Het event werd gehouden in een prachtig, luxe hotel. Hier zie je de ingang van de zaal waar wij zaten. Binnenkort zal ik een verslagje online zetten van het event, dus houd mijn blog in de gaten!

Hoe was jouw oktober?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog