September 2018 in een paar foto’s

september foto's

Hoewel ik had verwacht dat september voorbij zou vliegen, voelt het niet zo. Een primeur hoor, dat ik een maand niet snel vond gaan! September was de maand waarin ik begon aan mijn nieuwe studie, waardoor ik van niks doen in de zomervakantie naar full-time aan de bak ging. En ja, t is zeker wennen, maar ik heb er nog steeds zin in! Ik heb ook nog geen tentamens of grote deadlines gehad natuurlijk… Afgelopen maand was ik dan ook veel bezig met mijn studie, maar ontdekte ik ook mijn nieuwe studentenstad én zocht ik samen met mijn moeder ons nieuwe gezinslid uit. Vandaag laat ik je in een paar foto’s zien hoe mijn september was. Benieuwd?

De eerste foto die ik met je wil delen is een beetje valsspelen, omdat het nog nét geen september was toen ik deze foto maakte. Eind augustus ging ik samen met een vriendin naar Nijmegen voor onze introductie. We besloten daarna lekker met z’n tweetjes te gaan eten bij Popocatepetl en namen als toetje een avocado cheesecake. Een avocado cheesecake: je snapt wel dat ik deze foto niet voor mezelf kon houden.

Laten we maar gelijk in het eetthema blijven. Begin september bleef mijn vriend slapen en gingen we de volgende ochtend lunchen bij een hip koffietentje. Zelf lust ik geen koffie, maar ik word wel heel blij van de lekkere broodjes en sapjes die ze daar hebben. Ik had een tosti met geitenkaas en spinazie, zo fijn.

De laatste eetfoto van deze maand is bij een heel leuk lunchtentje in Nijmegen. Samen met vriendinnen ging ik voor college even de stad in, want hè we moeten Nijmegen toch een beetje leren kennen. Per toeval gingen we bij een tentje zitten waar ze een soort tapas-lunch hadden met allerlei kleine broodjes. Zo’n leuk idee en ook erg lekker! Hier gaan we zeker nog een keer heen.

Halverwege september ging ik naar het hoofdkantoor van Weleda omdat ik sinds kort Weleda ambassadeur ben! Om dit op te starten hadden ze een heel leuk event georganiseerd waarbij we alles te horen kregen over het bedrijf en een rondleiding door de tuin kregen. Erg leuk en leerzaam! Weleda zul je dus nog regelmatig terug zien op mijn blog en Instagram. Ook heb ik die dag lekker gekletst met mede-bloggers en een hoop nieuwe mensen leren kennen!

Tja, mijn maand bestond niet alleen maar uit events en eten: er moet ook gestudeerd worden. Normaal gesproken doe ik dat thuis, maar soms vind ik t ook wel lekker om alvast even wat in de trein te doen op weg naar hus. Dan ben ik thuis eerder klaar.

Last but not least wil ik deze te schattige foto met je delen. Binnenkort hebben we er een nieuw gezinslid bij: Joost! Is ie niet schattig? Ik kan echt niet wachten totdat ik lekker met hem kan knuffelen. Grote kans dat je Joost nog regelmatig voorbij ziet komen!

Hoe was jouw september?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog