Anatomicals – showergel

Anatomicals herken ik gelijk door de leuke verpakkingen met grappige namen en verhaaltjes. Het was dan ook geen verassing dat “the showering inferno hot and fiery B-movie body cleanser” van dit merk is. Deze showergel is naast zijn verpakking ook heel leuk. Kijk je mee?

De verpakking van deze shower gel vind ik weer een succes. Hij is felrood met geel. Het is eigenlijk een hele simpele tube, maar de naam en het verhaaltje op de achterkant maken er een origineel geheel van. Ik heb het idee dat Anatomicals altijd probeert er iets grappigs van te maken, ze verstoppen steeds een beetje humor in hun producten. Leuk! Net zoals hun quote: We only want you for your body. Heel origineel, daar hou ik van.

In het begin was ik een beetje teleurgesteld over de geur. De geur is apart en erg lastig te beschrijven. Hij deed me een beetje aan cola snoepjes denken, maar ook aan iets mint-achtigs. Ik besloot hem toch maar te proberen en na een paar keer begon ik de geur eigenlijk best lekker te vinden. Het heeft wel wat. Gelukkig blijft de geur niet heel erg hangen na het douchen, anders was ik misschien wat minder blij over de geur.

Volgens Anatomicals zorgt deze douchegel voor een zachte huid en een verfrist gevoel. De douchegel bevat een mix van “aloe vera, witch hazel and peppermint oil”. Dit zorgt voor een frisse en subtiele geur. Ahh, dus toch mint. Maar waarom ik aan cola snoepjes dacht weet ik dan niet…
De douchegel zelf is fijn, maar niet heel bijzonder. Hij werkt gewoon prima. Hij is gel-achtig zoals velen. Hij schuimt lekker en maakt mijn huid niet droog.

Wat ik vooral zo leuk vind aan deze shower gel is de verpakking. De geur vind ik niet extreem lekker, maar ook niet verkeerd. De douchegel werkt fijn, maar heeft niet iets bijzonders. Anatomicals is verkrijgbaar via verschillende webshops. Deze showergel kost 6,50 voor 300 ml.

Welke douche gel gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog