Barry M – Fine glitter dust

Ik hou van glitters. Niet perse op mijn gezicht, maar gewoon. Glitter-tape, glitternagellak, ik vind het leuk. Niet teveel, want dan wordt het al snel fout, maar gewoon een beetje. Toen ik deze losse glitters van Barry M zag, werd ik blij. Daarom laat ik je vandaag de fine glitter dust van Barry M zien.

De losse glitters zitten in een basic klein glazen potje met zwarte deksel. Er staat duidelijk op dat het een product van Barry M is en om welk product het hier gaat. Het potje is best groot voor losse glitters. Hier kan je echt eeuwen mee doen.

Toen ik het potje open deed, werd ik blij verrast. Wauw, wat een mooie kleur en wat een mooie glitters! Er zitten verschillende blauwtinten en verschillende zilver tinten in. Heel mooi!

Ik zag het al helemaal voor me, om een hele vette ooglook te maken met deze glitters. Helaas stond op de onderkant van het potje dat dit product niet geschikt is voor op je ogen… Dat snap ik opzich wel. De glitters zijn best hard en kunnen misschien je oog irriteren als ze hierin vallen.

Ik wist niet zo goed wat ik dan met dit product kon doen, dus ik heb het even op moeten zoeken. Volgens Barry M is de fine glitter dust ideaal om mee te experimenteren. Je kunt dit product gebruiken op je wangen, lippen en lichaam om een glitterige look te creëren.

Dit is echt zo’n product wat je niet iedere dag gebruikt, maar een keer als je iets geks of opvallends wil doen met je make-up. Ik dacht gelijk aan carnaval of een of ander thema-feestje. Hoe vet is het dan als je deze glitters op je gezicht kunt dragen. Daarna bedacht ik me, dat je deze losse glitters ook vast wel voor op je nagels kunt gebruiken! Gewoon een beetje over een nog natte lak strooien en laten opdrogen. Misschien is dat wel heel mooi!
 

Hierboven zie je de swatch. Dit is één veeg van het product. Ik vind het echt prachtig. De verschillende blauwtinten en zilvertinten zie je hier goed in terug. Het is een hele mooie koele tint, iets wat ik extra leuk vind, omdat ik zelf een koele ondertoon heb. Hierdoor is het voor mij makkelijker om ermee te werken.

Ik vind dit een heel leuk product. De glitters zijn echt geweldig. Wel erg jammer dat dit niet een product is wat je dagelijks kunt gebruiken. Dit is echt zo’n product dat wacht in je stash op die ene gelegenheid dat je het kunt dragen. Ik ga hier zeker mee experimenteren, vinden jullie dat leuk om te zien of niet? De fine glitter dust van Barry M kost 4,99.

Wat vind jij van glitters?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog