Bergman – aqua injection

Een perfecte huid hebben, zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Oh wat zou dat fijn zijn! Helaas ben ik niet gezegend met een egaal en perfect huidje. Nee, mijn huid weet niet zo goed wat ie wil volgens mij. Ik heb droge plekjes, maar ook wat vettere delen. Een product voor de vette huid is vaak een no go, maar als een product te voedend is, werkt dit ook weer niet voor de vettere delen van mijn huid. Ik blijf daarom echt bij een product hangen als deze werkt voor mij, maar omdat ik nog lang niet de perfecte combinatie heb gevonden,  probeer ik ook nieuwe dingen. Zo ook de aqua injection van Bergman.

Ik heb een testertje van dit product, maar ik vind de verpakking al erg chique. Hij komt in een zilver met roze doosje. Lekker girly en strak. Het flesje zelf is doorzichtig en heeft een zilveren dop. De naam van het merk en van het product staat erop, maar meer ook niet. Daar hou ik wel van.

Volgens Bergman zorgt dit serum voor intensieve hydratatie en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. Hierdoor is de huid stralend en fris. Aqua injection stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid en vertraagt het verouderingsproces door de huid te hydrateren.

Ik gebruikte dit product door het voor het slapen gaan op mijn gezicht te sprayen en uit te smeren. Je moet wel snel zijn met uitsmeren, want dit product trekt super snel in. Ik sprayde per keer ongeveer 4 of 5 keer. Ik kan dus niet heel lang met mijn tester doen.

Als ik dit product ’s avonds had gebruikt, werd ik ’s ochtends wakker met een heerlijk zacht huidje. Mijn droge plekjes waren een stuk minder. Vooral als ik dit product wat dagen achter elkaar gebruikte, knapte mijn huid op. Ook merkte ik dat de wat vettere delen van mijn gezicht ook blij waren met dit product en niet nog vetter werden. Een win-win situatie dus.

Ik ben heel erg tevreden over de aqua injection van Bergman. Ik schrok wel heel erg van de prijs. Voor 100 ml betaal je namelijk 91,11. Wow, ook al ben ik erg tevreden over dit product weet ik niet of ik dit er voor over zou hebben. Ik geniet nog even extra van het kleine beetje dat ik nog over heb van mijn tester nu ik weet dat dit product zo duur is…

Welk product gebruik jij tegen droge plekjes?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog