The Body Shop – mango body butter en scrub

Mini producten vind ik altijd zo schattig! Ze zien er leuk uit, zijn handig voor op reis of gewoon lekker om thuis te gebruiken. Soms kun je best lang met zo’n mini verpakking doen. Zo ook met deze twee producten van The Body Shop. Vandaag wil ik je de mini mango body butter en de scrub met dezelfde geur laten zien.

Beide varianten zijn dus mini verpakkingen, waardoor ik ze er sowieso al leuk uit vind zien. Beide producten hebben een mango op de deksel staan en hebben dezelfde vrolijke kleur. De full-size producten zien er precies hetzelfde uit. Helaas sluit de deksel van de scrub bij mij niet zo goed, deze is namelijk gaan lekken toen ie niet helemaal rechtop stond. Hou er dus rekening mee dat je dit product echt rechtop moet bewaren.

Als eerste de body butter. Volgens The Body Shop wordt deze butter gemakkelijk door de huid opgenomen en werkt intensief. De body butter zorgt voor een verzorgde en zachte huid. Ook geeft ie bescherming tegen vochtverlies, en is dus speciaal voor de droge huid.

Ik ben een groot fan van de body butters van The Body Shop, maar iedere body butter is naast de geur ook net weer iets anders qua structuur. Sommige hebben echt zo’n harde boter-achtige textuur. Deze mango variant heeft dit niet. Deze body butter lijkt meer op een stevige crème. Dit werkt erg fijn. De butter smeert makkelijk uit en trekt in vergelijking tot andere body butters van The Body Shop erg snel in. Mijn huid ruikt heerlijk na het gebruiken van deze butter en wordt ook lekker zacht.

Naast de body butter heeft deze lijn ook een scrub. Volgens The Body Shop verwijdert deze milde scrub op basis van zout en suiker dode huidcellen waardoor je huid weer zacht en glad is. Hierdoor wordt een verzorgend product, zoals de bovengenoemde body butter, ook beter geabsorbeerd.

De scrub lijkt een beetje op een crème met wat grove scrubdeeltjes. Deze scrub werkt echt fijn. Door de grove scrub heb ik het idee dat dit echt iets doet voor mijn huid. Daarnaast zit er een soort crème/olie bij die mijn huid ook lekker zacht maakt en hydrateert.

Deze mini’s zijn erg leuk. De body butter ruikt onwijs lekker, smeert makkelijk uit, trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn huid weer lekker zacht en gevoed is. De scrub is vrij grof, iets wat ik fijn vind werken. De geur hiervan is weer net zo lekker en mijn huid knapt ook van dit product op. Deze mini’s zijn ook handig voor als je de producten van The Body Shop wil uitproberen. Ze kosten namelijk minder dan de full-size producten en je kunt er toch wel een tijdje mee doen. De body butter kost 6,- en de scrub 5.

Gebruik jij vaak mini’s?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog