Blond Amsterdam body mist

Blond Amsterdam kende ik van de leuke tekeningetjes op servies, agenda’s en andere leuke gebruiksvoorwerpen. Toen ik de Blond Amsterdam body mist zag was ik dan ook aangenaam verrast. Wat een leuke producten!

Een body mist is een soort luchtige parfum, op basis van water. Ideaal voor in de zomer als je even geen zin hebt in een (zware) parfum.
Ik heb twee verschillende geuren. Er zijn in totaal drie geuren. Ik heb de roze en gele variant. De roze heet relaxing fig & heavenly honey. De gele variant heet Energising ginger & drops of lime. Blond Amsterdam heeft ook nog een derde geur genaamd refreshing eucalyptus & mandarin moments. De drie geuren hebben ook alledrie een hele lijn met douchegel en body lotion. Wat leuk bedacht!

Ik was heel benieuwd naar de geuren zelf en werking van deze body mist. De namen beloven al veel goeds.

De verpakking vind ik erg mooi en praktisch. De flacons zijn hetzelfde, per geur is alleen de opdruk van de sticker anders. Het strikje en de letters zijn in dezelfde kleur als de vloeistof, een leuk detail! Ook de tekening van de vruchten vind ik erg leuk. Zo weet je gelijk welke geur je hebt. De flacons vind ik best groot. Er zit 250 ml in, je doet er dus erg lang mee. Per keer heb je namelijk maar een paar keer sprayen nodig.
Doordat de flacons doorzichtig zijn zie je duidelijk hoeveel er nog in zit. Dit vind ik altijd een pluspunt.

Beide geuren vind ik heel verassend. Ik had verwacht dat de roze variant erg zoet zou zijn door de honing en de gele variant erg citrus-achtig zou ruiken (iets waar ik niet zo fan van ben). Het tegendeel is waar. Relaxing fig & heavenly honey ruikt wel een beetje zoet en warm, maar toch ook fris. Energising ginger & drops of lime ruikt ver weg een beetje naar citroen, maar lang niet zo erg als ik verwachte. Deze geur is wel erg fris, maar ik vind hem wel erg lekker. Zeker op een warme zomer dag.

De body mist van blond blijft niet de hele dag hangen. De geuren zijn niet zo zwaar als parfum, maar hangen lekker luchtig om je heen. Een keer extra sprayen door de dag heen kan geen kwaad. Dat vind ik eigenlijk wel lekker. Als het erg warm is vind ik parfum al snel te zwaar en dan is zo’n body mist een verademing.

De prijs durf ik niet met zekerheid te zeggen. De mist werd verkocht voor 15 euro, maar schijnt ook verkocht te worden bij de zeeman/euroland voor een veel kleiner prijsje.

Ik ben erg tevreden over de body mist van blond. Lekkere geuren, leuke verpakking met oog voor details en lekker veel product.

Gebruik jij ook een body mist?

xxx Teddy

 

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog