Anatomicals puffy eye bag slayer

Van het merk anatomicals had ik al wel eens gehoord, maar nog nooit iets van getest. Ik was dan ook erg benieuwd naar dit merk en hun producten. Toen ik de puffy the eye bag slayer in mijn glossybox kreeg ging ik ze dan ook gelijk testen. Hoe zouden ze werken?

Als eerste wil ik even stil staan bij de verpakking van dit product. Wat een leuke verpakking! Er is enorm veel aandacht besteed aan details. Dat vind ik altijd een pluspunt. Het felroze doosje valt lekker op in je stash, de naam is origineel en het verhaaltje op de achterkant is erg leuk bedacht. Hoe komen ze er toch op?

op de bovenkant van het doosje staat “we only want you for your body”. Heel erg leuk!

in het doosje zitten drie zakjes met in ieder zakje twee patches. Genoeg om drie keer te gebruiken dus. De patches kan je namelijk niet meerdere keren gebruiken.

Op het zakje staat nog een keer welk product het is en je ziet de patches al zitten, samen met de vloeistof. Ze zijn dus goed doordrenkt. Op de achterkant staat met tekst en plaatjes aangegeven hoe je het product moet gebruiken en hoe lang de patches moeten blijven zitten.

Volgens Anatomicals zorgen deze eye patches ervoor dat je donkere kringen minder worden, het opzwellen wordt tegengegaan, de huid gevoed wordt en anti-aging werkt.
Dat laatste kan ik natuurlijk niet testen, maar de rest wel.

Je moet de patches aanbrengen op een gereinigde huid. Je moet het plasticje van de patches afhalen en de witte gelly patches onder je ogen plaatsen zoals op de afbeelding is aangegeven. De patches moeten 30 minuten blijven zitten.

De patches zijn een beetje gelly-achtig, dit vind ik erg lekker aanvoelen.

Ik heb eigenlijk nooit last van enorm opvallende wallen, wel eens donkere kringen, maar geen echte opgezwollen wallen. Desondanks waren de patches heerlijk om te gebruiken. Ze verkoelen en zorgen ervoor dat de huid onder mijn ogen lekker zacht wordt. Als je de patches na 30 minuten er weer af haalt, blijft er een heel dun laagje vloeistof achter. Deze kun je nog even inmasseren zodat de huid onder je ogen extra gevoed wordt. Ook lijkt het alsof mijn donkere kringen wel minder zijn geworden! Anatomicals komt zijn beloftes dus na.

Ik vind anatomicals een heel leuk merk! Niet alleen de verpakking is goed, ook het product zelf doet zijn werk. Ik ben benieuwd naar de andere producten van dit leuke merk.

wat vind jij van anatomicals?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog