Bourjois – blush

Blush is zo’n product wat ik prachtig vind, maar wat ik ook lastig vind om te kopen. Bij een drogist kun je de kleur vaak wel even swatchen, maar het duurde echt even voordat ik door had welke tinten me goed stonden en welke ik beter kon laten liggen. Één van de eerste blushes die ik bij de drogist kocht (ik weet het nog precies) was er eentje van Bourjois. Deze blush heb ik dus al een tijdje, maar daardoor is ie zeker niet minder fijn. Vandaag wil ik je dan ook mijn mening geven over de blush van Bourjois. Benieuwd?

De verpakking vind ik erg schattig. Het is een rond doosje met goudkleurige tekst. Ook de sluiting is een goudkleurig bolletje. Aan de binnenkant zit een klein spiegeltje en een kwastje. Dat kwastje gebruik ik eigenlijk niet. Alleen voor een touch-up onderweg vind ik hem handig. Ik breng mijn blush namelijk liever aan met mijn schuin afgesneden kwast.

Volgens Bourjois zorgt deze blush voor een gezonde blos op je wangen. Het poeder is fijn en licht waardoor je het perfect kunt vervagen. Er zijn genoeg verschillende kleuren om uit te kiezen voor elke dag, elke nacht en voor ieder seizoen.

Ik heb de kleur brun cuivré, een koraal tint die neigt naar oranje. Een hele bijzondere en mooie tint. Zoals je hier boven kunt zien dekt de tint goed. Je kunt hem makkelijk opbouwen en er komt zeker niet te veel pigment vanaf in één keer. Om deze swatch te maken moest ik namelijk een paar keer goed heen en weer wrijven over de poeder. De tint heeft ook een prachtige glans. Als ik deze blush draag heb ik eigenlijk geen highlighter meer nodig.

De prachtige glans komt door de hele kleine shimmers die in de blush zitten. Ze zijn heel lastig vast te leggen, maar hier zie je ze een beetje. Ook is hier duidelijk te zien dat de poeder gebakken is en niet zoals veel van mijn andere blushes plat gedrukt in een doosje.

De blush kan je heel makkelijk opbouwen in laagjes. Wil je een heel subtiele tint, dan kan dit met deze blush. Maar ook voor een avondje uit waarbij je een heftigere blush wil, is deze blush van Bourjois geschikt. Hier boven zie je de blush subtiel aangebracht op mijn wang. Hij geeft net dat gezonde kleurtje aan mijn lichte huid en zorgt voor een gezonde glans als de zon op mijn gezicht valt.

Ik ben erg tevreden over de blush van Bourjois. Het fijne ervan vind ik vooral dat ie makkelijk is op te bouwen en dus opvallend en subtiel gedragen kan worden. Ook is de kleur erg mooi en bijzonder én laat ie een prachtige glans achter. De blush van Bourjois kost 10.95. Niet echt goedkoop voor een blush, maar ook niet echt duur. Je doet er namelijk onwijs lang mee.

Wat was een van jouw eerste blushes?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog