Treaclemoon – the raspberry kiss body lotion

Treaclemoon is een merk wat ik nog niet zo lang ken. Laatst liet ik je van dit merk al deze schattige douchegel zien. Dankzij het pakketje van Fabiënne, heb ik naast de douchegel ook kennis mogen maken met een body lotion van dit leuke merk. Vandaag wil ik je dan ook mijn mening geven over de body lotion van Treaclemoon uit de raspberry kiss lijn. Benieuwd?

De verpakking is net zoals de douchegel erg schattig. Ik heb een mini en die zien er altijd net wat schattiger dan een full-size. Het flesje is doorzichtig en de lotion is lila, waardoor het toch een kleurrijk geheel is. Ook is het doorzichtige plastic erg handig, want zo kun je precies zien wanneer de lotion bijna op is. Het flesje heeft leuke, gele details en verschillende lettertypes, waardoor het geheel speels is. Ook heeft het flesje een handig pompje, wat fijn en hygiënisch werkt.

Volgens Treaclemoon hydrateert deze romige en voedende body lotion je huid intensief, laat hem heerlijk ruiken en maakt de huid weer streelzacht en soepel. Ook test Treaclemoon niet op dieren. Kijk, dat klinkt goed!

Ik heb dus de body lotion uit de raspberry kiss lijn. Het was dan ook te verwachten dat deze lotion heerlijk zoet, fruitig en snoepig zou ruiken. Hij doet me een beetje denken aan yoghurtsnoepjes. De geur ruik je vooral tijdens het insmeren en nadat de lotion is ingetrokken, ruik je hem nog maar heel licht. Dit vind ik eigenlijk wel prettig, want de geur is namelijk vrij heftig en mierzoet. Erg lekker, maar ik zou het niet fijn vinden als dit als een walm om me heen zou hangen.

Qua textuur is de lotion vrij vloeibaar. Hij glijdt net niet van mijn hand af en is lila van kleur. De lila kleur verdwijnt gelukkig als je de body lotion over je lichaam uitsmeert. De body lotion smeert makkelijk uit. Wel moet je opletten dat je niet te veel lotion pakt in één keer, want dan krijg je tijdens het insmeren een witte waas. Ook trekt de lotion bijzonder snel in. Dat vind ik fijn, want dan kan ik na het insmeren bijna gelijk mijn kleding aan trekken.

Na het insmeren voelt mijn huid lekker zacht aan. De lotion voedt mijn huid zeker en maakt hem soepel, maar als je last hebt van een hele droge huid zou ik toch een wat voedendere crème of butter pakken. Dit is echt zo’n lekkere, luchtige, zoete lotion voor in de lente/zomermaanden.  

Ik ben erg tevreden over de body lotion uit de raspberry lijn van Treaclemoon. De verpakking is schattig en de geur is lekker zoet. De body lotion trekt lekker snel in en zorgt er voor dat mijn huid zacht wordt. Deze variant komt uit Duitsland, dus ik weet niet hoe duur ie precies was. Een full-size van 350 ml kost in Nederland rond de 5,95.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog