Catrice – velvet finish concealer with hyaluron

Dit jaar ben ik voor het eerst in Londen geweest en daar kocht ik de welbekende concealer van het merk Collection. Ik schreef er destijds een review over en gebruik de concealer sindsdien iedere dag. Deze concealer is niet verkrijgbaar in Nederland, waardoor ik alvast rustig op zoek ging naar een goede vervanger voor het geval dat mijn Collection concealer opgaat. Nadat ik veel goede verhalen hoorde over de velvet finish concealer with hyaluron van Catrice, besloot ik deze eens te proberen. Vandaag wil ik hem aan je laten zien en mijn mening geven. Benieuwd?

Ik vind de velvet finish concealer er mooi uitzien. De huls is doorzichtig, waardoor je de kleur van de concealer goed kunt zien en hij heeft een lange, zwarte, glimmende dop. Op de verpakking staat om welk product het gaat in zwarte met roze letters. De concealer lijkt qua verpakking op een lipgloss met eenzelfde sponsapplicator. Ik vind de concealer er voor Catrice best professioneel uitzien.

Volgens Catrice verbergt deze concealer tekenen van een vermoeide huis en zorgt hij voor een zichtbaar liftend effect. Het resultaat is fris en stralend. De concealer bevat hyaluronzuur, een herstellende formule met vitamine E en B5, allantoïne en SPF 6.

Er zijn 3 verschillende kleuren verkrijgbaar van deze concealer. Ik heb de kleur 01 velvet ivory. Dit is de lichtste tint van de 3. Ik vind het altijd enorm lastig om de juiste kleur te vinden omdat ik zo licht ben, maar ik hoorde dat deze licht genoeg zou zijn voor de bleke huidjes onder ons.

Hierboven kun je de concealer op mijn arm zien. Zoals je kunt zien is ie lekker romig en aardig licht. Daar ben ik heel erg blij mee, want de meeste concealers zijn veel te donker voor mij.

Je kunt deze concealer op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om oneffenheden te verdoezelen, bepaalde plekken te highlighten of onder je ogen om donkere kringen te verbergen. Ik gebruik deze concealer vooral voor het laatste. Om oneffenheden te verdoezelen gebruik ik liever geen vloeibare concealer, maar een vaste, omdat dit vaak beter werkt.

Hier kun je zien wat de concealer doet met mijn donkere kringen. Links draag ik niets en rechts draag ik een laagje concealer. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt last heb van donkere kringen, maar een laagje concealer zorgt er toch vaak voor dat ik er wat frisser en meer uitgerust uitzie. Ook deze concealer van Catrice zorgt voor dit effect. Het is niet heel duidelijk dat ik wat draag, wat ik prettig vind, maar ik zie er toch wakkerder uit. Ik vind het effect mooi. Ook vind ik de kleur licht genoeg.

Ik vind de velvet finish concealer with hyaluron van Catrice erg leuk. De kleur is verrassend licht, waardoor ik hem met mijn bleke huid gewoon kan gebruiken. De concealer is lekker romig, werkt prettig en zorgt voor een mooi maar natuurlijk resultaat. Ook is de prijs van deze concealer erg leuk. De velvet finish concealer kost namelijk maar 4,59. Als je net als ik een lichte huid hebt en nooit de goede kleur concealer kan vinden, raad ik je zeker aan om eens te kijken naar deze concealer.

Wat is jouw favoriete concealer?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog