Dove – go fresh anti-transpirant deodorant roller

Toen ik naar Londen ging, nam ik alleen handbagage mee. Voor drie dagen had ik echt niet meer nodig én het scheelde geld als ik geen grote koffer meenam. Het nadeel hiervan was wel dat ik heel goed op mijn vloeistoffen moest letten. Mijn fijne go fresh deodorant van Dove mocht dan ook niet mee. Speciaal voor dit tripje kocht ik daarom een roller deo in dezelfde lekkere komkommer en groene thee geur. Maar werkte deze net zo fijn?

De verpakking is vrijwel identiek aan de spray deodorant. Het enige verschil is eigenlijk het formaat, de vorm en het feit dat de dop hier aan de onderkant zit. De groene details komen, net als bij de grote fles, terug in de dop. Ik vind de verpakking simpel en fris. Dat vind ik wel passen bij een deodorant.

Volgens Dove bevat deze deodorant 1/4 hydraterende crème en vitamine E. Je okselhuid zou er voelbaar zachter en zichtbaar gladder door worden. De frisse, door de natuur geïnspireerde geur van komkommer en groene thee bezorgt je oksels een verfrissende en lichte sensatie, zodat je je de hele dag fris en droog voelt.

De geur is onwijs lekker. Wel is ie bij de roller deo wat duidelijker aanwezig in vergelijking tot de spray deo. Als je dat fijn vindt, kun je dus beter voor de roller gaan dan voor de spray. Mij maakt het eigenlijk niet zo veel uit. De geur is niet overdreven, dus ik vind beide prima om te gebruiken. Ik heb het idee dat de geur zelf wat langer blijft hangen bij de roller variant.

Het is wel even wennen, zo’n roller. Vooral als je er nog nooit eentje gebruikt hebt. Ik gebruik altijd sprays en ben daar zo aan gewend. Toch vond ik de roller wel fijn werken. Je rolt hem over je oksels en het is klaar. De deodorant droogt snel op en zorgt ervoor dat ik geen vervelende geurtjes krijg. Ik zweet helemaal niet snel en met deze deo heb ik echt nergens last van gehad. Hij beschermt me de hele dag en zorgt juist voor een lekker fris geurtje als het wat warmer wordt.

Ik vind de roller deo van Dove fijn, maar ik merk toch dat ik liever mijn spray pak. Gewoon omdat dit voor mij nog sneller werkt. Wel denk ik dat als je sneller zweet een roller wel een goede oplossing is. Je mist geen enkel plekje op je oksel en de geur blijft langer hangen. Ook heb ik het idee dat je met een roller meer product gebruikt en je oksels dus beter beschermt zijn. De go fresh anti-transpirant deodorant roller van Dove kost rond de 2,75.

Nu ben ik wel benieuwd, welke soort deo vind jij fijn?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog