QualityCases – telefoonhoesjes + winactie

Mijn geliefde iPhone draag ik iedere dag met me mee. Hij ligt in mijn tas, op de tafel en zit af en toe in mijn jas/broekzak. Doordat ik hem altijd bij me heb, ben ik bang dat ik hem nog een keer stuk laat vallen. Daarom heb ik altijd een hoesje om mijn telefoon zitten. Dit geeft bescherming aan mijn telefoon en rust aan mezelf. Laatst heb ik wat leuke hoesjes besteld bij QualityCases die ik je vandaag graag wil laten zien.

QualityCases.nl is een webshop met telefoonhoesjes die zich richt op de populaire merken. QualityCases beweert de perfecte hoesjes te hebben voor jouw telefoon. Het grote voordeel van deze webshop is de gratis verzending én als je voor 16:00 je bestelling plaatst, heb je je hoesjes de volgende werkdag al in huis.

Ik bestelde drie telefoonhoesjes via de webshop van QualityCases. Twee semi-transparante voor mijn iPhone 6 en een zwarte flip cover voor de iPhone 5 van mijn vriend.

Mijn vriend koos voor de zwarte luxe horizontale flip cover voor de iPhone 5. Dit hoesje kost 19,95. Het hoesje is zwart met een reliëfje.

Deze flip cover beschermt zowel de voor als de achterkant goed. Het hoesje is stevig en zit goed om de iPhone heen. Een groot voordeel van dit hoesje is het extra opbergvakje. Hier kun je wat pasjes, papiertjes of wat briefgeld in bewaren. Mijn vriend doet hier vaak zijn rijbewijs in, zodat hij deze altijd bij zich heeft.

Het flapje zit niet vast met een magneetje of iets anders, maar blijft wel goed op z’n plek. Het is niet zo dat het hoesje steeds open valt. De achterkant heeft net zoals de voorkant het streperige 3D effect, alleen hier is de stevige rand waarmee de iPhone bechermt wordt duidelijk te zien.

Voor mijn iPhone 6 koos ik twee dezelfde hoesjes, alleen met een ander kleurtje. Op de foto zie je het blauwe TPU hoesje voor iPhone 6. Ook bestelde ik de transparante versie. Beide kosten 11,95 per stuk.

Wat ik fijn vind aan dit hoesje is dat ie helemaal rondom mijn iPhone zit. Hierdoor beschermt ie mijn iPhone aan de randen erg goed.

De achterkant van dit hoesje is een beetje transparant, maar niet helemaal. Je ziet het bekende Apple logo nog, maar de blauwe kleur overheerst wel.

Het hoesje is heel dun en sluit perfect aan. Het bedienen van de knopjes wil bij sommige hoesjes wel eens lastiger gaan, maar met dit hoesje heb ik daar helemaal geen last van. Ook heeft het hoesje een soort plastic stopjes voor de oplader- en koptelefooningang zodat hier geen vuil in kan komen.

Ik ben erg tevreden over alle drie de hoesjes van QualityCases. Ze zien er goed uit, werken fijn en het belangrijkste: ze beschermen je telefoon goed.

Wil jij je telefoon nou ook beschermen met een leuk hoesje van QualityCases? Dat kan, want ik mag één hoesje naar keuze aan één van mijn lezers geven!

Wat je moet doen om kans te maken
– Volg a beauty day op bloglovin’ en save dit bericht
– Laat een comment achter onder dit artikel waarin staat dat je mee doet en welke stappen je hebt gedaan
– Geef een geldig e-mail adres op in het daarvoor bestemde vakje zodat ik je kan mailen als jij gewonnen hebt

Wat je mag doen om kans te maken
– a beauty day volgen op instagram (a_beauty_day)

De winactie loopt van 23 april tot en met 6 mei. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje. Zorg er wel voor dat je binnen drie dagen even een mailtje terug stuurt, anders kies ik iemand anders uit om een hoesje uit te kiezen. Kijk wel even op de website van QualityCases of er hoesjes voor jouw telefoon beschikbaar zijn voordat je meedoet, dit om teleurstelling te voorkomen.

Voor degenen die ik niet blij kan maken met een hoesje naar keuze, heb ik wel een hele leuke troostprijs: met de code abeautyday krijg je 10% korting op je bestelling bij QualityCases.

Bescherm jij je telefoon met een hoesje?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met QualityCases

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog