Dove – purely pampering nourishing lotion

Dove purely pampering nourishing lotion

Speciale mini producten voor op reis. Ik vind ze leuk. Ze zien er schattig uit en zijn natuurlijk enorm handig om mee te nemen. Vandaag laat ik je de mini purely pampering nourishing lotions van Dove zien.

Deze schattige flesjes bevatten 50 ml, wat een ideale hoeveelheid is voor op reis. Niet teveel en niet te weinig. Je hebt namelijk niet zo veel nodig per keer. Beide producten zijn ook verkrijgbaar in een full-size. Handig als je de lotions erg fijn vindt en weer thuis bent.

IMG_4266_zps9b37bfb8

Ik heb twee verschillende geuren, in totaal heeft dove 3 of 4 verschillende versies van deze nourishing lotions. Dit weet ik niet precies. Rechts is de geur koko’s melk en jasmijn en links is de geur amandel en hibiscus. Beide vind ik erg lekker ruiken. Allebei wel een beetje zoetig, maar daar houd ik wel van.

Ik vind het altijd heerlijk om na een dagje in de zon gezeten te hebben me even lekker in te smeren met body lotion. Het geeft verkoeling en voedt ook nog eens je huid na zo’n “o zo zware” dag. Zo ook deze lotions, ze geven verkoeling en voeden mijn huid.
Ze zijn niet extreem voedend, zoals een butter, maar dat verwacht ik ook niet. Het is gewoon een soort extraatje voor mijn huid. Als je dus last hebt van een erg droge huid, raad ik je iets anders, meer voedend aan.

IMG_4260_zps14b0e68a

Wat ik ook erg fijn vind is dat ze best snel intrekken. Ze blijven niet lang op de huid liggen en zijn ook niet zo vettig. Lekker snel en makkelijk dus!

De geur amandel en hibiscus had ik afgelopen zomer dan ook mee in mijn toilettasje en heb hem ook bijna dagelijks gebruikt. Echt ideaal.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de mini’s van de pampering body lotions van dove. Ik heb ze vorig jaar gekocht bij de etos voor een klein prijsje. Er was toen een actie dus ik weet niet meer hoe veel ik er voor heb moeten betalen.

Gebruik jij ook altijd mini producten voor op reis?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog