Dr. brandt – pores no more – vacuum cleaner

Mijn huid is niet perfect. Helaas, maar het is niet anders. Ik moet mijn huid goed verzorgen en een likje foundation misstaat me ook niet. Ik kan nog wel eens last hebben van opvallende poriën, wat ik niet zo mooi vind. Ik gebruik wel eens zo’n neusstrip om meeëters te verwijderen, maar echt veel verschil geeft die bij mij niet. Toen ik een testertje kreeg van de pores no more – vacuum cleaner van Dr. Brandt, werd ik nieuwschierig. Zou dit werken?

Ik heb een testertje, maar ik vind hem voor een tester al vrij luxe eruit zien. Een mooie blauwe tube met witte letters. Erg fijn ook dat je niet met je handen in het product hoeft, dit werkt hygiënisch en zo blijft het product langer goed. Het testertje is 7,5 gram. Hier kan ik echt wel even mee doen, omdat ik alleen mijn neus met dit masker doe.

Volgens Dr. Brandt verwijdert dit masker meeëters, vermindert het de talgproductie en worden de poriën diep gereinigd om onzuiverheden te voorkomen. Ook worden dode huidcellen verwijdert door dit maskertje. Dit maskertje moet je na het reinigen van je huid aanbrengen op de plekken waar het nodig is en 10-15 minuten laten drogen. Daarna spoel je het, net als bij ieder ander maskertje, er af met water. Dr. Brandt claimt dat je 48,6% minder meeëters hebt na vier weken. Klinkt erg goed!

Ik gebruik het maksertje voor mijn neus, omdat ik hier het meeste last heb van meeëters. Ik heb het idee dat mijn poriën ietsjes kleiner zijn na het gebruiken van dit masker, maar echt veel verschil zie ik niet. Ik zie het gewoon niet. Ook was mijn neus erg droog nadat ik het maskertje eraf had gewassen. Ik zag zelfs wat velletjes die ik voor dit masker helemaal niet had.

Dit product is echt niets voor mij. Ik zie te weinig verschil en mijn neus wordt er droog van. Jammer, want het klonk allemaal zo goed. Toen ik de prijs van een fullsize verpakking zag, schrok ik wel een beetje. Voor een fullsize van 30 gram betaal je namelijk 50,90. Nee, dat heb ik echt niet over voor dit product.

Wat gebruik jij tegen meeëters?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog