Dove – purely pampering handcrème

Handcrème is met dit weer van harte welkom. Mijn handen zijn een stuk droger dan normaal en ik moet ze af en toe even goed insmeren. Daarna zijn mijn handen gelukkig weer heerlijk zacht en gehydrateerd. Wat is handcrème toch een fijn product. Vandaag wil ik je ook een handcrème laten zien. Dit keer de purely pampering handcrème van Dove. Ik kan alvast verklappen dat ie erg fijn is. Kijk je mee?

De verpakking van de handcrème vind ik prima. Niet heel bijzonder, maar gewoon prima. De tube is wit met aardig wat tekst en een kleine afbeelding van de geur die deze crème heeft. De tube werkt hygiënisch omdat je niet met je handen in het product hoeft. Je kunt de crème er gewoon uit knijpen. Dat vind ik wel een groot pluspunt.

Volgens Dove omhult deze handcrème je handen met een rijke mix van voedende crème en sheaboter. Met de verrukkelijke geur van warme vanille voel je je terug in balans. Ook krijg je flueelzachte handen als je je handen hier mee in smeert. Klinkt goed!

Dit is echt een winter handcrème voor mij. De geur is heerlijk, maar wel erg warm. Ik zal deze in de zomer dan ook niet zo snel pakken. De crème ruikt ook echt naar warme vanille. Volgens Dove zou je je hierdoor weer in balans voelen, maar daar merk ik vrij weinig van. De geur is gewoon lekker, maar het doet verder niets voor me.

De crème is niet zo vloeibaar. Hij is vrij dik, wat fijn is voor deze koude winter maandjes. Hij smeert makkelijk uit en hoeft maar eventjes in te trekken. Wel laat ie een klein beetje een vettig laagje achter, dus let op dat je niet overal vette vingerafdrukken achter laat. Daar heb ik vaak last van. Soms smeer ik daarom alleen de achterkant van mijn handen in. De crème voedt mijn handen erg goed. Als mijn handen droog zijn smeer ik ze hiermee in en daarna zijn ze weer heerlijk zacht en zijn alle droge plekjes verdwenen. Precies wat ik verwacht van een handcrème.

Ik ben erg tevreden over de purely pampering handcrème van Dove. Hij smeert lekker uit en voedt mijn handen goed. Dit is wel echt een handcrème voor in de winter, vanwege de warme geur. Deze handcrème kost 4,05. Je kunt heel lang met deze tube doen, dus ik vind dit een prima prijsje.

Welke handcrème gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

 

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog