3x dingen doen op een vrije middag

Een vrije middag is heerlijk. Ik kan er echt van genieten als ik het idee heb dat even niets moet. Soms weet ik ook echt niet wat ik moet gaan doen op zo’n moment. Daarom dus een kort lijstje met wat ideetjes die misschien van pas komen als jij een vrije middag hebt en je even voor je uit zit te staren.

Je stash opruimen
Make-up is geweldig en het is heerlijk om make-up te shoppen en uit te proberen. Hierdoor is je stash niet altijd even netjes, of zitten er producten tussen die je al geen jaar meer aangeraakt hebt. Hoog tijd om eens lekker een middagje te reserveren om je stash op te ruimen, zodat alles weer overzichtelijk is. Maar ook uitzoeken is een belangrijk iets. Is die lipgloss nog wel goed? Gebruik je die te donkere foundation echt nog? Misschien kun je iemand anders blij maken met spulletjes die jij niet meer gebruikt. Ook is het voor jezelf erg fijn, want zeg nou zelf: overzicht is handig. En als je veel hebt uitgezocht om weg te doen is er ook weer plek voor iets nieuws toch?

Film of serie kijken
Als je een middagje vrij hebt is het heel verleidelijk om op de bank te gaan hangen en te gaan zappen. Maar het is toch veel leuker om een leuke film of serie te kijken? Ik heb een hele lijst met films en series die ik nog wil kijken, maar sommige staan al een eeuwigheid op die lijst. Herkenbaar? Kijk dan gewoon eens die ene film of die ene serie, Kun je die gelijk weer van je lijstje afhalen.

Ebay afstruinen
Shoppen is heerlijk, maar soms heb je geen zin om de deur uit te gaan op je vrije middag. Je zit lekker achter de computer, zonder make-up en met comfy kleding aan. De oplossing is dan simpel: kijk eens op Ebay! Ik kan me echt een middag vermaken met leuke dingetjes opzoeken en kom dan de meest aparte dingen tegen. Als je nog wat inspiratie nodig hebt voor Ebay kun je hier mijn wishlist vinden.

Wat ga jij doen op een vrije middag?

xxx Teddy

20 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog