Mijn OPI nagellakjes

Mijn favoriete nagellak merk is denk ik toch wel OPI. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de lakjes aardig aan de prijs vind, maar de potjes zijn erg mooi en de kleurtjes al helemaal. Vandaag wil ik je dan ook mijn lakjes van dit merk laten zien en even kort mijn mening geven. Kijk je mee naar mijn OPI collectie?

In totaal heb ik 10 stuks. Niet heel veel, maar ik ben wel blij met ieder lakje. En hey, dit is een mooi begin toch? De nagellak potjes van OPI zijn allemaal hetzelfde. Een mooie glazen flesje met een lange zwarte dop die fijn in je hand ligt tijdens het lakken. Ze zijn vrij groot en ik vind ze er erg luxe uit zien.

Volgens OPI bevatten de lakjes veel kleurpigmenten, blijven lang zitten en laten een geweldige glans achter. Het kwastje zou ervoor zorgen dat je makkelijk, egaal en streeploos kan lakken. Klinkt veelbelovend!

Van links naar rechts: cream in my coffee – go into the light – rosy future – pandamonium pink -tutti frutti tonga

Hier zie je mijn nude en roze lakjes. Cream in my coffee is een hele mooie lichtgrijze tint. Deze heeft echt twee laagjes nodig en dekt dan goed. Go into the light is wat donkerder grijs en ook erg mooi. Ook dit lakje dekt in twee laagjes. Rosy future is mijn allereerste OPI lakje en daarom al veel gebruikt. Deze lak is erg sheer en dekt dus niet volledig. Deze laat vooral een hele mooie glans achter. Naast rosy future zie je pandamonium pink. Een hele mooie creamy lila/roze tint die wel erg goed dekt. Als laatste van dit rijtje tutti frutti tonga: een mooie roze tint die neigt naar oranje met een parelmoer glans. Een heel vrolijk kleurtje voor in de zomer.

Van links naar rechts: stainless steel – blue chips – in my santa suit – cute little vixen – every month is oktoberfest

Hier zie je mijn wat donkerdere lakjes. Als eerste stainless steel, een hele aparte tint met grijs, groen, paars en blauw. In ieder licht is ie weer anders. Wel vind ik hem soms wat streperig aanbrengen. Blue chips is een felblauwe tint met holografische glitters erin. Ook droogt ie als een liquid sand lakje op. Ik hou van rode nagellak en in my santa suit is hier geen uitzondering op. Deze heb ik de afgelopen maanden onwijs veel gedragen. Ook tijdens de kerstdagen. Dit prachtige lakje is mooi rood en heeft een geweldige glans. Cute little vixen is een roodtint die een beetje neigt naar paars. Een prachtig lakje met hele kleine glittertjes. Last but not least mijn donkerste OPI lakje: every month is oktoberfest. Dit lakje is echt prachtig. In ieder licht verandert ie weer en de kleur is erg lastig te omschrijven. Rood, bruin, maar ook diep paars. Al deze wat donkerdere lakjes dekken perfect met twee laagjes.

Zoals je misschien al verwacht, vind ik de lakjes van OPI enorm fijn. De kleuren dekken (bijna) altijd heel goed, drogen snel en blijven bij mij vaak langer zitten dan de meeste nagellak. Ook heeft OPI enorm veel verschillende kleurtjes en hele leuke namen. Wel zijn OPI lakjes aan de prijzige kant. Voor één lakje betaal je 14,25. Gelukkig zijn ze soms ook een stuk voordeliger bij Big Bazaar verkrijgbaar.

Heb jij OPI lakjes? Zo ja, welke?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog