Dr. Fix – Eelt en kloven verwijder pleisters

In de prettybox van juni zat een doosje met 4 pleisters. Huh, pleisters? Geen gewone pleisters gelukkig, maar speciale pleisters voor om je hak heen. Deze pleisters zouden eelt en kloven verwijderen. Aangezien ik wel hou van mooie verzorgde voeten, besloot ik ze eens te proberen. Kijk je mee?

Volgend Dr. Fix (wat een leuke en originele naam!) zorgen deze pleisters voor een zachte maar intensieve behandeling. De kruiden in de speciaal samengestelde formule hydrateren, kalmeren en beschermen je droge en gebarsten hielen. De voedende mix van jojoba olie, eucalyptus olie en tea tree olie dringt diep in de huid door, waardoor deze verzacht, terwijl cacaoboter een beschermlaagje aanbrengt zodat de hielen hun vocht behouden. Kloven worden hierdoor gevoed en zijn minder pijnlijk, het eelt is gemakkelijker te verwijderen en komt minder snel terug.

Het klinkt als een heerlijk middeltje tegen kloven. Ik heb zelf geen last van kloven op mijn hakken, maar natuurlijk heb ik net zoals iedereen wel last van wat eelt. Helaas las ik pas achteraf dat deze pleisters er niet voor zorgden dat je eelt echt weg ging of los liet, maar dat het makkelijker te verwijderen is. Tja, dat is t ook als je ze even weekt in een voetenbadje toch?

Maar goed, let’s test this! Eigenlijk moet je de pleisters een hele nacht op je hakken laten. Zo eigenwijs als ik ben, besloot ik dit niet te doen en er gewoon uren mee rond te lopen op een dagje dat ik lekker thuis was.

Het opplakken was even een klusje, maar toen ze eenmaal goed zaten, bleven ze ook op hun plek. Ik had er wel sokken overheen gedaan, maar ik kon ermee lopen zonder dat ze van hun plek af gingen.

Na heel wat uurtjes haalde ik de pleisters van mijn hakken af. Ze waren heerlijk zacht geworden door het goedje wat op de pleisters zit. Er zat nog wat product op mijn hakken, dit heb ik even ingemasseerd en toen was het ook weg. Gelukkig lieten de pleisters geen lijmresten achter, daar heb ik altijd zo’n hekel aan…

Helaas kan ik dus niet zeggen of het echt werkt tegen kloven. Wel zijn mijn voeten nu heerlijk zacht en gehydrateerd. Als je dus een beetje droge hakken hebt, is dit prima spul. Tegen eelt werkte het voor mij niet. Ik merkte weinig verschil.  De eelt en kloven verwijder pleisters van Dr. Fix kosten 9,99 voor 4 pleisters. Met 4 pleisters kun je twee keer doen.

Wat gebruik jij tegen eelt/kloven?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog