Kruidvat – spa secrets jelly body scrub

Een tijd terug kwam Kruidvat met een nieuwe lijn met producten voor onder de douche. Ik las er toentertijd veel positieve reviews over, maar om de een of andere reden haalde ik de producten nog niet in huis. Tot een tijdje terug. Ik zag de jelly body scrub uit de spa secrets lijn en besloot deze eens te proberen. Vandaag wil ik deze aan je laten zien en je mijn mening erover geven. Benieuwd?

De jelly body scrub zit in een groene tube met een zwarte dop. De tekst op de tube is ook zwart en in het midden zit een patroontje met een gouden kleur. Aan de bovenkant van de tube zit ook een patroontje, in een iets donkerdere groen dan de tube zelf. Ik vind de tube er leuk uitzien. De felle kleur en de kleine details zorgen ervoor dat de wat simpele tube er toch leuk uitziet.

De jelly body scrub hoort bij de traditions of Japan lijn uit de Spa secrets collectie. Alle producten met dezelfde groene kleur horen hierbij. Volgens Kruidvat verzorgt de jelly body scrub je huid. De scrub is verrijkt met luffa, bamboe en blauwe lotus. Hierdoor verzorgt hij de huid op milde wijze waardoor deze na gebruik soepel, glad en zacht aanvoelt. Je gebruikt de scrub zoals je gewend bent van scrubs. Breng hem aan op je lichaam en masseer hem in op je vochtige huid met ronddraaiende bewegingen. Als je klaar bent met scrubben, spoel je het er af met warm water.

De scrub heeft een hele lekkere geur. Hij is fris, maar toch een beetje bloemig door de blauwe lotus die duidelijk aanwezig is. Dat vind ik een voordeel, want ik vind de geur van lotus altijd zo lekker! De geur blijft na het scrubben niet echt hangen, je ruikt de scrub eigenlijk vooral tijdens het scrubben.

De scrub is vrij zacht, door de jelly substantie die om de korreltjes heen zit. Wel zijn de korreltjes zelf vrij hard, waardoor je wel het idee hebt dat de scrub wat doet. Eigenlijk zou je deze scrub kunnen zien als een douchegel en scrub in één.

Ik vind de traditions of Japan jelly body scrub uit de Spa secrets collectie van Kruidvat erg leuk. De scrub heeft een simpele, maar leuke verpakking en de scrub ruikt erg lekker. Ook werkt hij erg fijn en is mild voor de huid. De jelly body scrub kost 3,99 en is verkrijgbaar bij, hoe kan het ook anders, Kruidvat.

Heb jij toevallig al een product uit deze lijn?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog