5x de best bekeken posts van afgelopen week

Ik vind het enorm interessant en leuk om te zien welke posts op A Beauty Day goed gelezen worden. Ik word nieuwsgierig en leer er veel van. Het soort artikelen wat vaak gelezen wordt, komt namelijk ook vaker terug. Vandaag wil ik de 5 best bekeken posts van afgelopen week met je delen van A Beauty Day. Misschien heb je er eentje gemist en kan je die op deze manier terug lezen. Benieuwd?

1. Essence nieuwe producten lente/zomer 2016
Dit soort posts worden over het algemeen erg goed gelezen; posts met nieuwe Essence of Catrice producten. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het zelf ook enorm leuk vind om te lezen welke nieuwe producten we kunnen verwachten en welke ik op mijn wishlist moet zetten.

2. Kruidvat – Hair essentials anti-klit borstel
Het artikel waarin ik deze anti-klit borstel van Kruidvat review, is ook goed bekeken. Deze borstel is een soort goedkope dupe van de bekende Tangle Teezer.

3. Tiger – mascara wands
Deze leuke tools kwam ik tegen bij Flying Tiger: mascara wands. Dit zijn mascara borsteltjes die nog helemaal schoon zijn en je dus makkelijk kunt gebruiken om klontjes uit je wimpers te halen of ze mooi te scheiden. Handig!

4. Catrice – denim divine collectie
Dat dit artikel in de top vijf staat, verbaast me niets. Net zoals bij de nieuwe producten van Essence is het gewoon leuk om te weten met welke collectie Catrice binnenkort komt. De denim divine collectie bevat erg leuke items en ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe ze in het echt zijn.

5. 5x tips om verkoudheid en griep te voorkomen
Rond deze tijd van het jaar is iedereen verkouden, grieperig of gewoon ziek. Ik merkte aan mezelf ook dat ik verkouden begon te worden, dus schreef ik dit artikel met tips om een verkoudheid of griep te voorkomen.

Had jij alle posts al gelezen?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog