5x dingen om dubbel aan te schaffen als je op kamers woont

Toen ik net op kamers woonde, sleepte ik enorm veel spullen mee. Ik ging immers in het weekend naar huis en had daar ook spullen nodig. Na een tijdje begon ik daarom wat items dubbel aan te schaffen. Zo hoefde ik deze niet ieder weekend heen en weer met me mee te slepen. Handig! Vandaag wil ik je daarom 5 dingen laten zien die echt handig zijn om dubbel te hebben als je op kamers, of op twee verschillende adressen, woont. Zo kun jij gelijk dingen dubbel aanschaffen en hoef je niet eerst onhandig te doen door alles mee te slepen. Benieuwd?

1. Haarborstel
Een borstel is vrij makkelijk om mee te nemen, maar het scheelt toch weer als je deze niet ieder weekend in je tas hoeft te gooien. Ik was altijd bang dat ik hem zou vergeten en m’n haar dan niet kon borstelen. Vandaar dat ik een nieuwe kocht, zodat ik me daar nooit zorgen over hoef te maken.

2. Medicijnen
Medicijnen vind ik enorm belangrijk om dubbel te hebben. Het scheelt niet alleen plek in je tas, maar het is ook enorm belangrijk om ze op beide adressen te bewaren voor het geval je ze een keer vergeet mee te nemen. Zelf slik ik geen medicijnen, maar ik zorg wel altijd dat ik een doosje paracetamol op beide adressen heb liggen voor het geval dat.

3. Telefoon oplader
Ook een extra oplader voor je telefoon is enorm handig. Eerst nam ik hem ieder weekend mee naar huis en moest ik echt zorgen dat ik hem niet vergat. Maar nu ik hem dubbel heb, hoef ik er nooit meer op te letten. Ik bestelde mijn tweede oplader bij GSMoplader.nl. Deze webshop verkoopt originele opladers voor een goede prijs. De webshop verkoopt opladers allerlei merken; Samsung, Apple, Nokia, LG en ga zo maar door. Ik heb zelf een iPhone, dus ik koos de originele iPhone 6 oplader van 5 watt, precies dezelfde oplader die standaard bij je iPhone zit. Deze kost 27,95. Doordat het precies dezelfde oplader is, werkt hij gewoon hetzelfde en doet ie goed z’n werk. Als je op werkdagen voor 18:00 je bestelling plaatst, heb je de oplader de volgende dag al in huis. Dat de webshop zo snel levert, vind ik echt een groot pluspunt. Als je oplader dan bijvoorbeeld stuk gaat, hoef je niet lang te wachten voordat je een nieuwe in huis hebt.

4. Favoriete trainingsbroek
Naast dat het handig is om op beide adressen je sportkleding te hebben voor het geval je zin krijgt om te sporten, is het ook prettig als je op beide adresjes de hele dag in je trainingsbroek kunt zitten. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik een extra trainingsbroek heb aangeschaft toen ik op kamers ging vooral om dat laatste punt.

5. Make-up reiniging
Ik gebruik iedere avond wel drie verschillende dingen om mijn make-up te verwijderen; micellair water, oog make-up remover en tea tree water. Het zou dan ook enorm onhandig zijn als ik deze drie flessen iedere keer mee zou moeten slepen. Vandaar dat ik ze gewoon dubbel gekocht heb en op beide adressen heb staan. Maar bijvoorbeeld ook alle producten die je onder de douche gebruikt zijn handig om dubbel te hebben.

Natuurlijk zijn dit niet de enige dingen die handig zijn om dubbel aan te schaffen, je kunt nog veel meer bedenken. Ook zijn voor jou misschien weer andere dingen belangrijker, maar deze 5 dingen zijn voor mij een van de eerste dingen die ik dubbel aanschafte toen ik op kamers ging.

Welke items zou jij dubbel aanschaffen?

xxx Teddy

Het stukje over de oplader is tot stand gekomen in samenwerking met GSMoplader.nl

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog