Moody monday #14

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 14 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Simply’n special – L’oréal color riche oil infuse 440 & 550
Rode nagellak vind ik enorm mooi en omdat er zo veel verschillende rode tinten zijn, vind ik het altijd leuk om swatches hiervan te zien. Nina laat op haar blog deze twee prachtige tinten zien die ook nog eens in een heel mooi flesje zitten.

Kim ter Stege – Benefit cheekathon kit
Ik heb al enorm veel goede dingen gehoord over de blushes van Benefit, maar ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd. De blushes zijn namelijk aardig prijzig en ik weet niet welke ik zou moeten kiezen. Maar nu is er een palette waar meerdere blushes van Benefit inzitten. Kim laat deze op haar blog zien. Ik vind het in ieder geval een prachtig doosje!

Living on a budget – shoplog marktplaatspareltjes en kringloopkoopjes
Hoewel ik zelf eigenlijk te weinig naar de kringloopwinkel ga of op marktplaats rondsnuffel, vind ik het wel altijd enorm leuk om te kijken wat andere mensen er vandaan kunnen toveren. De meest leuke items die ervoor zorgen dat een kamer echt gezellig wordt, komen vaak niet zomaar de winkel uit gerold. Priscilla laat in dit artikel haar leuke aankopen zien.

Make-up junkie – lente lipsticks
Hoewel ik het nog steeds koud vind buiten, is de lente in zicht. In de lente draag ik meer kleur, ook met mijn make-up. Van dit artikel krijg ik spontaan zin om mijn felle lipsticks uit de kast te halen en ze nu al te dragen. Misschien doe ik dat aankomende week ook al wel als het zonnetje tevoorschijn komt.

Koop jij veel items via marktplaats?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog