Lancaster – Go purify! purifying mask

Maskertjes vind ik echt onwijs fijn. Ik vergeet het alleen zo vaak. Eens in de zoveel tijd denk ik er weer aan. Mijn huid zag er niet zo mooi uit, dus ik besloot dat het weer tijd was voor een masker. Ik wilde een masker met reinigende werking en dit schattige cupje lag verstopt tussen alle andere maskertjes. Ik besloot het go purify! purifying mask van lancaster eens te proberen.

Ik vind de verpakking van dit maskertje erg leuk. Het is eens wat anders. Mijn meeste maskertjes zitten in zo’n langwerpig zakje. Dit mintgroene cupje ziet er echt schattig uit. Zo’n verpakking werkt ook nog eens veel handiger. Hier krijg je tenminste alles uit zonder te knoeien. Ik heb namelijk altijd ruzie met die zakjes, als ik ze eenmaal open krijg, komt er gelijk al product uit en zitten mijn handen al onder.

Toen ik het masker open deed, kwam de geur me al tegemoet. Het masker ruikt best sterk, een beetje kruidig, maar wel fris. Je moet hier wel van houden, anders is het niet prettig om dit masker te gebruiken. Het masker is echt een dikke crème. Ik had echt meer dan genoeg om mijn hele gezicht te bedekken en het begin van mijn nek mee te nemen.

Wat me opviel was dat het masker echt heel snel hard werd. Niet zomaar hard, maar echt hard. Er vielen geen stukjes vanaf zoals bij een kleimasker, maar het droogde gewoon in zijn geheel op. In het begin tintelde mijn huid een beetje, maar niet zo dat het vervelend was.

Het masker eraf halen was wel even een klusje. Op het cupje zelf staat niet hoe lang ik hem moest laten zitten. Op internet vond ik dat dit 5 minuten moest zijn. Na 5 minuten was die dikke laag echt nog niet droog, dus ik besloot hem wat langer te laten zitten. Na ongeveer 10/15 minuten haalde ik het masker eraf. Ik kon hem er, op de plekken waar ik het dikste gesmeerd had, in reepjes af trekken. De rest heb ik met een washandje en wat lauw water gedaan.

Mijn huid voelt heerlijk aan na dit masker. Mijn huid is lekker zacht en ik heb echt het idee dat mijn huid goed gereinigd is. Mijn huid had dit echt even nodig. Ik denk niet dat dit masker geschikt is voor een droge huid. Het masker heeft een sterke reinigende werking en misschien is dit net te veel voor een droge huid.

Ik ben erg tevreden over het go purify! purifying mask. Het cubje wat ik hier heb is een tester, maar lancaster heeft ook grote tubes met maskers die te koop zijn bij douglas en ici paris. Deze bevatten 75 ml en kosten 27,95. Aardig aan de prijs, maar als het echt wat doet voor mijn huid, wil ik dat er misschien wel voor neerleggen.

Welk masker heb jij laatst gebruikt?

xxx Teddy

 

 

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog