Lush – cinders

Lush is echt mijn favoriete winkel als het gaat om producten voor in bad. Vooral in het najaar vind ik het een feestje om de winkel in te lopen en alle producten te bekijken. Vaak kan ik de winkel niet met lege handen verlaten en belanden er altijd wel één of meerdere producten in mijn winkelmandje. De laatste keer dat ik bij Lush was, kocht ik (onder andere) cinders. Afgelopen weekend nam ik cinders mee in bad en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

Cinders ziet er leuk uit. Hij is klein, knalgeel en heeft rode stukjes die er aan de bovenkant een beetje uitkomen. Cinders ziet er qua vorm hetzelfde uit als de bruisballen die ik van vroeger ken. Hij is rond, lekker kruimelig en heeft eenzelfde rand in het midden.

Volgens Lush zorgt Cinders ervoor dat je het gevoel krijgt alsof je wegkruipt bij de open haard met een lekker glas gluhwein. Cinders bevat kaneel, zoete sinaasappel en de etherische olie van amandel. Ook zou je als je heel stil bent, het haardvuur kunnen horen knapperen. De beschrijving van Cinders maakte me erg nieuwsgierig, dat snap je misschien wel. Cinders is een bath bomb en deze gebruik je door hem gewoon in het water te laten vallen. De bath bomb doet dan zelf de rest.

Cinders ruikt lekker, maar niet zo sterk. Ik had eigenlijk niet verwacht dat er ook sinaasappel in deze bath bomb zou zitten, want dat haalde ik er niet gelijk uit. Ik ben ook geen fan van sinaasappel als het gaat om de geur. Gelukkig heeft de kaneel-achtige geur de overhand en vind ik deze geur wel fijn.

Hierboven kun je zien wat Cinders met mijn bad doet. Cinders zorgt ervoor dat mijn bad een mooi geel, pastelkleurtje krijgt met een klein laagje schuim. Ik vind het er leuk uitzien, maar als ik het vergelijk met andere Lush producten die ik heb gehad, vind ik het niet zo bijzonder. Ook hoorde ik niets knapperen, terwijl ik er wel echt op gelet heb.

Ik merk wel dat er olie in deze bath bomb zit. Na het badderen voelt mijn huid gevoed aan en lijkt het ook alsof er een heel klein laagje op mijn huid ligt. Niet op een vervelende manier, maar net alsof ik het ingesmeerd heb en het bijna is ingetrokken.

Ik vind Cinders een leuke bath bomb. De geur is lekker en de werking is prima. Ik vind het effect van Cinders niet zo bijzonder, omdat ik van Lush wat meer gewend ben. Gelukkig zorgt deze bath bom er wel voor dat mijn huid lekker zacht is na het badderen. Cinders kost 4,25 en hoort bij de najaarscollectie van Lush.

Ga jij wel eens in bad met een product van Lush?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog