Lush – golden wonder

Badderen met een Lush product uit de kerstcollectie is echt een feestje. Afgelopen weekend ging ik weer in bad. Het was moeilijk om te kiezen uit mijn laatst gekochte Lush producten, maar uiteindelijk koos ik voor golden wonder, een mooi gouden cadeautje.

Golden wonder ziet er prachtig uit. Hij is vrij groot en zit vol met kleine gouden glitters. Het is echt een cadeautje, met strik en al. Golden wonder is een bath bomb uit de kerstcollectie van Lush. Vorig jaar zat ie ook al in de collectie. Toen had ik hem ook en vond hem zo speciaal, dat ik hem dit jaar niet kon laten liggen.

Volgens Lush heeft golden wonder een schitterende binnenkant. Golden wonder ruikt naar zoete sinaasappel, limoen en een drupje cognac. Normaal hou ik helemaal niet van sinaasappel of limoen. Op de een of andere gekke manier kan ik golden wonder wel heel erg waarderen. Ik vind hem erg lekker ruiken zelfs. Hij ruikt een beetje fruitig, maar ook lekker fris door de limoen.

Golden wonder maakt van je badwater echt een feestje, zoals Lush al beloofde. Ik verwachtte mooie gouden glitters, maar er was meer. Naast de prachtige gouden kleur van de buitenkant, heeft golden wonder een verrassende binnenkant. Blauw, paars en gouden sterretjes komen tevoorschijn. Je badwater wordt een prachtig mengsel van glitters, paars, blauw, een beetje groen en mooie sterretjes.

Ik ben onwijs tevreden over Golden wonder van Lush. Ik vond het wel jammer dat ik hem in één keer in bad moest gooien, maar dit gaf wel een prachtig effect. Ook ruikt ie erg lekker. Golden wonder hoort bij de kerstcollectie en is dus niet het hele jaar verkrijgbaar. Deze bath bomb kost 5,95. Niet goedkoop, maar hij is wel heel erg speciaal.

Met welk mooi/lekker product ben jij laatst in bad geweest?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog