Manhattan – perfect creamy & care lipstick

Toen ik net begon met het dragen van lipstick, droeg ik vooral lieve, roze kleurtjes. Geen felrood of een donkere tint, nee dat durfde ik nog niet. Toen ik laatst in mijn make-up collectie aan het rommelen was, kwam ik een lipstick tegen die een paar jaar terug een groot favoriet van mij was: de perfect creamy & care lipstick van Manhattan. Ik besloot hem weer eens op te doen en ik wist gelijk weer waarom ik hem toen zo mooi vond. Vandaag wil ik je deze lipstick daarom graag laten zien. Benieuwd?

De lipstick ziet er vrij simpel, maar toch chique uit. De huls is glanzend zwart en op de huls staat het merk in grijze letters. De huls is stevig en de dop zit ook stevig op de huls. Je kunt deze lipstick dus gerust in je tas gooien zonder bang te hoeven zijn dat ie open gaat en je tas vies is.

Manhattan heeft verschillende soorten lipsticks. De lipstick die ik heb behoort tot de perfect creamy & care lijn. De kleur die ik heb is de knalroze tint 561. Ik vind het toch wel jammer dat de lipstick geen naam heeft, want dat was wel een leuk extraatje geweest.

Hierboven zie je de swatch van de lipstick op de onderkant van mijn arm. Zoals je kunt zien heeft de lipstick een duidelijke, glanzende finish en dekt ie wel goed, maar niet volledig.

De knalroze tint 561 is op mijn lippen erg mooi. Je moet er van houden, want de glanzende finish is duidelijk aanwezig, maar ik vind het wel wat hebben. Ik vind zo’n glanzende finish niet altijd mooi, maar in combinatie met deze kleur vind ik het leuk staan.

De lipstick is, zoals de naam al suggereert, lekker creamy en smeert hierdoor heel fijn uit. De lipstick zit ook prettig op je lippen en trekt niet in je lijntjes. Droge plekjes zijn niet te zien met deze lipstick en ik heb zelfs het idee dat de perfect creamy & care lipstick mijn lippen voedt. Wel is de lipstick hierdoor niet heel erg langhoudend. De lipstick overleeft wat drinken en een tussendoortje makkelijk, maar na een echte maaltijd zul je hem weer even bij moeten werken.

Ik vind de perfect creamy & care lipstick van Manhattan erg leuk. Ik heb zelf de roze tint 561 en deze heeft een duidelijke glanzende finish. De kleur is erg mooi en de lipstick brengt fijn aan. Hij zit prettig op mijn lippen en blijft redelijk goed op z’n plek zitten. Helaas is deze lipstick niet heel makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Af en toe kom ik nog wel eens een schap tegen in een drogist, maar ik kocht deze lipstick in Duitsland, waar het merk wel makkelijk te vinden is. Hier betaalde ik ongeveer 3,50 voor de lipstick. Een mooi prijsje als je het mij vraagt.

Wat vind jij van zo’n glanzende finish?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog