Miss sporty cat’s eyes palette

Oogschaduwpalettjes, ik hou er van. Vooral als ze ook nog eens fijn werken en lekker budget proof zijn! Vandaag laat ik je daarom het cat’s eyes palette van miss sporty zien.

pastelkleurtjes schijnen het helemaal te zijn deze zomer. Dit palette past daar heel goed bij. Ik heb het palette namelijk in de kleur: Pastel Passion. Dit palette bevat een zwarte tint met groene glitters, een mintgroene kleur, een pastel paarse kleur en een lichte grijze tint. Zwart en grijs zijn geen echte pastel kleurtjes, maar deze maken de andere twee kleurtjes wat draagbaarder en makkelijker te combineren.

IMG_4687_zpsa71c19da

De verpakking van het cat’s eyes palette vind ik erg leuk. Het doosje zelf is van hard plastic,  wel erg basic dus. Dit is vaak zo bij budget merken. Hoe de kleurtjes in het palette zitten vind ik wel een leuk detail. De twee middelste kleuren vormen een oog. Waarschijnlijk een “cat’s eye” zoals de naam doet vermoeden.  Erg origineel! Dit ziet er ook gelijk leuker uit dan standaard naast elkaar.
Wat ik wel jammer vind, is dat de kleuren geen namen hebben. Alleen een nummer die op de achterkant van het doosje staat. Namen vind ik toch altijd iets extra’s toevoegen.

op de achterkant van het doosje staat ook nog een voorbeeld van hoe je de kleuren aan zou kunnen brengen. Handig voor als je geen inspiratie hebt. Ik doe meestal gewoon wat ik zelf het mooiste vind.
Er zit ook een sponsapplicator bij met twee kanten. Erg handig, alleen gebruik ik toch liever mijn kwasten om oogschaduw aan te brengen.

IMG_4680_zps5e9c32df

een close-up van de kleurtjes, zo zie je goed dat alle kleuren een beetje shimmer bevatten.

IMG_4697_zps510d6640

Dan nu de swatches. De oogschaduws zijn echt goed gepigmenteerd. Om heel eerlijk te zijn had ik dat niet verwacht van miss sporty. Ze zijn ook niet brokkelig. Zoals je kunt zien zijn de mintgroene en paarse variant alleen wel een stuk lichter dan in de verpakking. Dit vind ik wel een beetje jammer. Ik vond de kleuren in het palette heel gaaf. Toch vind ik deze kleuren ook echt niet verkeerd. Ze zijn nog meer pastel dan ik verwachtte. Met deze kleuren kan je een erg zachte look maken, maar je kunt hem ook wat zwaarder maken door de zwarte tint die in het palette zit.

Dit palette heeft me echt verrast!

miss sporty is te koop bij verschillende etos filialen en kosten 4,99 per stuk.

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog