Océane makeup remover pen

Eyeliner is heel leuk. Als het eenmaal goed zit. Het aanbrengen vergt nogal wat oefening… en dan nog gaat het soms fout. Op mijn beauty tafel staat een potje gevuld met wattenstaafjes voor die dagen dat het gewoon niet wil lukken. Je kent ze vast wel. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik deze make-up remover pen zag. Dit zou veel makkelijker en sneller werken!

IMG_4165_zpsb38bbea5

De makeup remover pen is van het merk Océane femme. Hier had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar dat terzijde.
De verpakking vind ik erg mooi strak. De roze onderkant en de roze met witte letters zijn leuke details. Ook ligt de pen lekker in de hand omdat ie wat dikker is.

IMG_4168_zps023f9a1b

op de pen staat hoe je hem moet gebruiken: schudden en over de te verwijderen make-up heen halen. Als er op de punt product blijft zitten moet je de punt vervangen. Klink makkelijk! Maar hopen dat er geen product achter blijft op de punt, want er zitten maar 3 nieuwe puntjes bij! Dan zou je de pen al na een paar keer weg kunnen gooien.

De eerste keer dat ik dit product gebruikte, was ik heel enthousiast. Ja! De makeup remover pen werkte prima. Mijn eyeliner zag er enorm strak uit na het verwijderen van de uitschieters. Het ging heel makkelijk en de pen liet ook geen vettig laagje remover achter.

IMG_4179_zpsa19818e4

Maar de tweede keer… er was toch wat eyeliner op de punt gekomen. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar het gaf af. Ik haalde een beetje eyeliner weg om vervolgens een zwarte vlek achter te laten. Niet zo handig.
Je kan natuurlijk iedere keer een nieuwe punt pakken, maar dan is het product wel heel snel “op”. Misschien dat het met een ander make-up product minder afgeeft, maar omdat ik de stift juist zo handig vond voor eyeliner is dit product het niet voor mij. Helaas.

Misschien is er een ander alternatief die dit probleem niet heeft.
Weet jij er een? Let me know!

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog