Perfect Touch – lipstick

In de goodiebag van afgelopen Beautygloss party zat een lichtroze lipstick van het merk Perfect Touch. Dit is het make-up merk van Big Bazaar. Big Bazaar heeft namelijk sinds kort een enorm schap met eigen make-up. Ik was al nieuwsgierig naar dit budgetmerk, dus ik probeerde de lipstick gelijk uit. Benieuwd?

De verpakking vind ik om heel eerlijk te zijn niet zo mooi. Ik vind de lipstick er heel goedkoop uit zien, maar dat is ie dan ook. De huls heeft een plastic dop en een zwarte onderkant. Niets bijzonders. Wel vind ik het vervelend dat je de lipstick niet helemaal naar beneden kan draaien. Als je niet oplet stoot je met de dop zo een stukje van de lipstick af.

Hier kun je de kleur zien. Het is een milky roze kleurtje dat vrij goed dekt en een glossy finish heeft. Ik vind de kleur erg leuk. Perfect voor iedere dag. De lipstick voelt een beetje olie-achtig aan als ik hem uitsmeer. Ook kan ik nergens een naam of nummer vinden en dat vind ik toch wel een minpuntje.

Hier zie je de lipstick op mijn lippen. De kleur dekt goed, maar verdeelt niet heel mooi. Als je goed kijkt zie je nog streepjes, terwijl ik wel met mijn lippen over elkaar ben gegaan. Ook benadrukt deze lipstick velletjes waarvan ik niet wist dat ik ze had. Dit vind ik eigenlijk wel gek, want het is een vrij vettige creamy lipstick.

De houdbaarheid van deze perfect touch lipstick is niet zo geweldig. Hij blijft wel op z’n plek, maar na een maaltijd is er nog maar een heel licht waasje van deze lipstick over. Jammer, want budgetmerken zoals Essence kunnen wel lipsticks maken die goedkoop zijn én goed blijven zitten.

Ik weet niet zo goed wat ik van deze lipstick moet vinden. De kleur is leuk, maar het effect vind ik niet zo mooi. Ook de houdbaarheid had van mij beter gemogen. Misschien ligt het gewoon aan de lichte kleur. Hopelijk zijn de andere lipsticks van dit merk fijner. Wel is het een hele goedkope lipstick. De perfect touch lipstick kost namelijk maar 0,99.

Wat vind jij van het effect?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog