Pupa – multiplay eye pencil

Hoewel ik sinds een paar jaar vrijwel iedere dag vloeibare eyeliner draag, heb ik soms gewoon even zin om potlood te dragen. Vooral op dagen waarop ik niet veel hoef te doen en mijn make-up rustig wil houden, grijp ik sneller naar een oogpotlood om een lijntje boven mijn wimperrand te zetten. De laatste tijd pak ik hier graag de multiplay eye pencil van Pupa voor. Vandaag wil ik deze dan ook aan je laten zien. Benieuwd?

Het potloodje ziet er qua verpakking vrij simpel uit. Hij is zwart en de doppen aan beide kanten zijn ook zwart. De letters op het potloodje zijn zilver glimmend, waardoor het geheel er wat chiquer uitziet.

Aan de ene kant van het potloodje zit het daadwerkelijke potlood. Aan de andere kant zit een soort smudger, waarmee je het lijntje kunt vervagen. Ik vind het een pluspunt dat ook deze kant een dopje heeft, zo wordt ook de smudger niet vies. Je kunt hem dan ook gewoon in je make-up tasje doen zonder bang te hoeven zijn dat ie alles ondersmeert.

Volgens Pupa is de multiplay eye pencil een zacht oogpotloodje wat zelfs geschikt is voor de meest gevoelige ogen. Het potlood zou geschikt zijn om te gebruiken als kajal, eyeliner en als basis voor oogschaduw. Het sponsje aan het uiteinde is gemaakt van latex en hier zou je de kleur gemakkelijk mee kunnen vervagen.

Hier kun je de swatch op mijn arm zien. Aan de linkerkant zie je het resultaat na een streep, rechts zie je het resultaat als je deze streep blend met het sponsje. Zoals je hierboven kunt zien, kun je gemakkelijk een strakke lijn trekken met het potloodje. Ook dekt het potloodje vrijwel volledig en is ie goed zwart.

Hier zie je het resultaat van het potlood boven mijn wimperrand. Het potloodje dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Door de scherpe punt zet je heel makkelijk een strakke lijn. Het potloodje zelf is een beetje romig, waardoor er snel kleur vanaf komt zonder dat je hard moet drukken op je oogleden. Het effect van een oogpotlood is natuurlijk niet zo dekkend als met een vloeibare eyeliner, maar dat vind ik juist wel wat hebben.

Ik vind de multiplay eye pencil van Pupa erg fijn. Het potloodje werkt makkelijk, dekt goed en zorgt voor een wat neutraler effect in vergelijking tot vloeibare eyeliner. De multiplay eye pencil kost 8,75 en is verkrijgbaar via de website van Pupa en verschillende drogisten.

Gebruik jij vaak eyeliner of toch liever een potloodje?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog