Rituals – shanti sooting shower oil

Douchen doe ik eigenlijk altijd met een douchegel. Soms gebruik ik een douche foam, maar bij die twee producten blijft het eigenlijk. Laatst probeerde mijn moeder een nieuw product voor onder de douche: de shanti shower soothing shower oil van Rituals. Dit product werkt hetzelfde als een douchegel, maar is een olie. Dat maakte me natuurlijk erg nieuwsgierig. Ik heb het product geprobeerd en wil je vandaag mijn mening geven. Benieuwd?

Het product zit in een plastic flesje. Het flesje is knalroze en heeft witte met goudkleurige details. De details op het flesje passen erg goed bij Rituals. Veel van hun flesjes hebben namelijk van die zwierige details. Het flesje heeft een pompje, wat wel zo handig en hygiënisch is met olie. Zo knoei je niet en komt er geen water bij het product.

Volgens Rituals zorgt deze olie ervoor dat je huid gevoed en gehydrateerd wordt tijdens het douchen. De douche olie verandert in zijdezacht schuim tijdens het wassen en zorgt ervoor dat je huid zacht aanvoelt. De geur van de douche olie is verrijkt met Indiase roos en zoete amandel olie.

De geur is enorm lekker. De douche olie heeft dezelfde geur als de andere producten uit de Ayurveda collectie; de collectie met de roze verpakkingen zoals ik hem altijd noem. De geur is zoet, maar ook bloemig. Een hele lekkere geur die perfect is voor bij een warme douchebeurt.

Na het douchen blijft de geur subtiel hangen. De badkamer ruikt helemaal naar dit lekkere product. De olie zorgt ervoor dat mijn huid heerlijk zacht is na het douchen. Mijn huid is niet meer droog en voelt zelfs gevoed aan.

Ik vind de de shanti shower soothing shower oil van Rituals erg leuk. De olie ruikt enorm lekker en werkt fijn. Een olie is heel zacht tijdens het douchen en het product zorgt ervoor dat mijn huid heerlijk zacht wordt. Het product droogt mijn huid niet uit, het verzorgt juist. De shower oil van Rituals kost 8,50 voor 200 ml. Dat is niet heel goedkoop, maar ik heb het er, voor zo’n fijn product waar je lang mee kunt doen, wel voor over.

Gebruik jij wel eens olie onder de douche?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog