Opgemaakt februari 2016

Afgelopen maand heb ik veel producten met veel plezier gebruikt. Daardoor zijn er ook wat producten opgegaan. Van sommigen vind ik dit jammer, anderen gaan regelmatig op en daar heb ik ook altijd een back-up van. Vandaag wil ik je, iets later dan verwacht, mijn opgemaakte producten van februari laten zien. Benieuwd?

Als eerste heb ik een setje van mijn shampoo en conditioner opgemaakt. Ik gebruik al een tijd de zomer blond lijn van Andrélon. Deze ruikt lekker en werkt voor mij prima. De shampoo heb ik afgelopen maand opgemaakt in mijn studentenkamer en de conditioner ging bij mijn ouders thuis op. Ik krijg het namelijk nooit voor elkaar om een setje shampoo en conditioner precies gelijk op te maken.

Nog een product voor mijn haar wat opging is de droogshampoo van Aussie. Dit is een mini die ik regelmatig meenam omdat ie makkelijk in mijn tas paste. Nu is ie op en ben ik alweer aan een nieuwe, grote bus begonnen. Deze droogshampoo is namelijk erg fijn en ruikt ook erg lekker. Hier kun je mijn review lezen van dit product.

Een product wat deze maand opging waar ik een beetje van baal, is de make-up spray van E.L.F. Deze spray gebruikte ik iedere dag om mijn make-up te fixeren en ik vond hem erg fijn werken. Aangezien er geen E.L.F. winkel bij mij om de hoek zit, heb ik nu een fixing spray van een ander merk in gebruik.

Om mijn oogmake-up te verwijderen, gebruik ik een speciale reiniger. Deze is milder dan mijn gewone reiniging en werkt ook beter voor make-up die waterproof is. Ik gebruik hier altijd de gentle eye make-up remover van Douglas voor. Afgelopen maand maakte ik weer een fles op. Hier kun je mijn review lezen.

Ook maakte ik een fles micellair water van Garnier op. Deze gebruik ik iedere avond om mijn make-up te verwijderen. Daar werkt ie erg prettig voor.

In februari maakte ik ook een mini van de gentle exfoliating cleanser van Yves Rocher op. Deze mini had ik al lange tijd in mijn kast liggen en ik besloot dat het tijd was om deze eens op te maken.

Als laatste maakte ik ook nog een pakje reinigingsdoekjes van Bazar Beauty op. Reinigingsdoekjes gebruik ik niet om mijn make-up na een lange dag te verwijderen, maar om swatches te verwijderen of kleine beetjes make-up als ik geknoeid heb.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog