Gekeken films/series #6

Het is alweer een tijdje geleden dat ik je mijn gekeken films en series liet zien. Ik vind het leuk om dit met je te delen, omdat het tegelijkertijd ook een soort tips zijn. Ik laat je namelijk alleen de films zien die ik zelf de moeite waard vond. Vandaag laat ik je dus mijn aanraders zien van de films die ik in februari keek. Benieuwd?

Better Call Saul – seizoen 2 (2016)
Ja, eindelijk is seizoen 2 begonnen! Samen met mijn vriend volg ik Better Call Saul sinds het begin. We hebben samen breaking bad gekeken en konden het niet laten om ook Better Call Saul te kijken. De serie vertelt het verhaal van Saul Goodman, hoe hij is geworden tot wat hij nu is. Het is echt een leuke serie die qua verhaalstructuur en cliffhangers aardig wat weg heeft van zijn voorganger breaking bad.

Nightcrawler (2014)
Deze film heb ik afgelopen maand met veel plezier gekeken. De film gaat over een man die noodgevallen filmt en deze verkoopt aan televisie. Hier verdient hij zijn geld mee. Hoe schokkender zijn beelden, hoe meer hij betaald krijgt. Vandaar dat hij op een gegeven moment zelf dingen gaat verergeren en in scene zetten.

Due Date (2010)
Soms kan ik echt genieten van een comedy die niet zo diepgaand is. Due Date is zo’n film. Deze comedy bevat een klein beetje actie, maar is vooral erg grappig. De film gaat over twee mannen die na een incident niet meer mogen vliegen. Dit terwijl één van hen op weg is naar zijn vrouw die gaat bevallen. Ze besluiten samen de reis af te leggen met de auto. Het overgrote deel van deze film gaat dan ook over de reis en hoe de twee totaal niet met elkaar op kunnen schieten.

Inception (2010)
Inception is een film waar je even in moet komen, maar die echt enorm goed is. Met leonardo dicaprio én Joseph Gordon-Levitt kan het ook geen slechte film zijn. De film gaat over een groep mensen die ideeën in iemands hoofd proberen te planten door in zijn/haar droom te verschijnen. Het klinkt heel ingewikkeld en in het begin is dat ook even zo, maar als je de film doorhebt is het heel gaaf gedaan.

Push (2009)
Deze film heb ik afgelopen week gekeken. Push is een actiefilm waarin de hoofdrolspelers bijzondere gaves hebben en de bad guys tegen moeten werken. Eigenlijk is het een klassiek verhaal van goed tegen kwaad, maar toch is het een erg leuke film om te zien.

Welke films heb jij in de afgelopen maand gezien?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog