Moody monday #13

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 13 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Fablouise – Artdeco beauty meets fashion
Speciale collecties van merken vind ik altijd extra leuk. De verpakkingen zijn net wat specialer dan normaal en de producten lijken vaak wat chiquer. Ik kwam dit artikel tegen met de beauty meets fashion collectie van Artdeco en moest deze gewoon met je delen. Kijk hoe leuk de verpakkingen zijn!

Sassy & Chic – zo bespaar je op de decoratie van je eerste huis!
Dit artikel wil ik graag met je delen omdat het handige tips bevat. Decoratie kan aardig duur zijn, vooral als je echt een opvallend ding wil wat je interieur afmaakt. Met deze tips kun je makkelijk veel geld besparen op je decoratie. Handig!

Beautyill – Pink Gellac the V.I.P. collection
Ik hou enorm van nagellak en sinds ik mijn eigen gel-kitje van sensationail heb, ben ik ook ernorm fan van gellak. Gisteren kwam ik dit artikel van Helen tegen waarin ze prachtige kleurtjes van de Pink Gellac V.I.P. collectie laat zien. Haar foto’s zijn erg mooi en enorm scherp, waardoor de kleuren nog mooier lijken. Want. it.

Remote Reporter – MAC burgundy times nine palette
I love MAC en ik hou van palettes. Die twee gecombineerd is een hele goede combi. Ik heb zelf twee palettes van MAC, maar deze review zorgde ervoor dat er een derde op mijn wishlist staat. Dit palette ziet er enorm mooi uit. De oogschaduws zien er goed uit en de kleuren zijn prachtig.

Vind jij dat MAC palette ook zo mooi?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog