Rituals – rice scrub

Regelmatig gebruik ik een scrub onder de douche. Ik heb er eentje die ik voor mijn gezicht gebruik, maar er staat er ook altijd (minimaal) eentje in de badkamer die ik voor mijn lichaam gebruik. Een tijdje terug ging de scrub die ik voor mijn lichaam gebruikte op en toen ben ik begonnen aan de rice scrub van Rituals. Ik heb deze scrub nu een tijdje gebruikt en wil hem graag aan je laten zien. Benieuwd?

De rice scrub zat in een leuk cadeaupakketje die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik heb dus een mini van de scrub, maar die is alsnog redelijk groot. Er zit namelijk 70 ml in. Ik vind de tube er schattig uitzien. Eigenlijk is hij vrij simpel doordat ie wit met zwarte letter is, maar het groene detail maakt het geheel een stuk leuker.

Volgens Rituals is de rice scrub een milde, reinigende bodyscrub. Als hij in contact komt met water transformeert de scrub tot een scrubcrème met zijdezacht schuim. Na het scrubben zou de huid zacht en aangenaam aanvoelen. De scrub kun je 1 of 2 keer per week gebruiken voor een gezonde, zachte huid en is ook te gebruiken als 2 in 1 doucheproduct. Deze scrub scrubt en reinigt de huid tegelijk.

De scrub ruikt enorm lekker. Als je deze geurlijn met witte verpakkingen van Rituals kent, weet je hoe deze scrub ongeveer ruikt. Ik vind deze lijn in ieder geval heel erg lekker ruiken en deze scrub is hier geen uitzondering op. De scrub lijkt een beetje op gel met hele kleine scrubdeeljes erin. Zodra je begint te scrubben onder de douche, gaat de scrub een beetje schuimen. Hoewel de scrubdeeltjes vrij klein zijn, zijn ze wel vrij ruw waardoor je wel echt het idee hebt dat het iets doet voor je huid. Na het scrubben voelt mijn huid zacht aan en is niet droog. Fijn, want sommige scrubs kunnen er nog wel eens voor zorgen dat mijn huid droog wordt.

Ik vind de rice scrub van Rituals erg fijn. De scrub ruikt enorm lekker, werkt prettig en zorgt er voor dat mijn huid mooi glad en zacht wordt. Ik heb zelf een mini uit een cadeaupakket, maar een full-size van deze rice scrub bevat 150 ml en kost 10 euro. Niet echt goedkoop, maar ook niet enorm duur. Ik vind het een prima prijsje, want je kunt aardig lang met zo’n tube doen én het is een fijn product.

Welke scrub gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog