Sally Hansen Cuticle massage cream

Veel mensen met mooie nagels zweren bij het verzorgen van nagelriemen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er wel eens wat handcrème op smeerde als ik toch bezig was met mijn handen, maar een speciaal product voor nagelriemen? Nee, dat had ik nog niet. Toen ik de pretty box van juni kreeg was dit dan ook het eerste product dat ik ging testen: De cuticle massage cream van Sally Hansen.

De cream zit in een basic wit doosje, wat ik eigenlijk wel bij het product vind passen. Een klein rond potje wat je makkelijk mee kunt nemen en niet vanzelf open kan gaan in je tas door de handige draaidop. Op de bovenkant zit een stickertje met alleen de hoognodige informatie: het merk en om welk product het gaat.  Stiekem doet het me ergens ook wel een beetje denken aan een soort medicijn.

Op de achterkant staat hoe je het product moet gebruiken. Spreekt eigenlijk voor zich.
De cuticle massage cream ruikt heel erg lekker! Ik kon de geur niet helemaal plaatsen, maar toen ik nog eens naar de dop keek wist ik het. Het is een cuticle massage cream with apricot extract. Ooh, abrikoos!

Ik wist eigenlijk niet zo goed hoeveel product ik nodig had per vinger, dus ik probeerde maar wat. De cream is eerst nog een beetje hard, maar zodra ie in aanraking komt met je vingers smelt hij een beetje waardoor het uitsmeren makkelijker is.

Volgens Sally Hansen helpt het product je nagelgroei te stimuleren, het voedt de huid en het trekt ook nog eens snel in. Dit klinkt allemaal prima!

Ik gebruik het product nu ongeveer twee weken. Niet iedere avond, zoals aangeraden wordt, maar een paar keer per week. Of mijn nagels er gezond van worden en dus gaan groeien weet ik dus nog niet. Wel merk ik dat het product voedend is voor mijn nagelriemen en ik minder last heb van velletjes. Op zich trekt de cream wel snel in, maar er blijft een klein vettig laagje achter. Vooral op mijn vingertoppen, waar ik mijn nagelriemen mee in heb gesmeerd, blijft het een beetje vettig.

Ik vind het een fijn product. Zo krijgen mijn nagelriemen toch de aandacht en voeding die ze verdienen en heb ik er weer een heerlijk ruikend product bij. Het enige minpuntje is dat mijn vingertoppen een beetje vettig blijven.

Volgens pretty box is de cuticle massage cream van Sally Hansen 7,95.

gebruiken jullie ook een speciaal product voor je nagelriemen?

xxx Teddy

 

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog