Shiseido – lacquer rouge

Hoewel lipgloss niet mijn ding is, word ik wel heel blij van lipstick-glosjes, van die vloeibare lipstains die de hele dag blijven zitten. Dit plakt vaak niet zo én van long lasting producten word ik sowieso blij. Hou jij ook van long lasting producten? Vandaag laat ik je de lacquer rouge van Shiseido zien die in de speciale Beautygloss Deautybox zat. Benieuwd?

In de box zat een mini, dus het flesje is een stuk kleiner dan een normale gloss. Ik vind deze kleine huls er schattig uit zien. Wel vind ik de sticker waar de informatie op staat een beetje goedkoop ogen. Shiseido had de tekst ook gewoon op het plastic kunnen zetten.

Volgens Shiseido is dit product geïnspireerd door de schoonheid van het wereldberoemde Japanse Lakwerk. Je lippen worden door deze gloss bedekt met een intense kleur die een glanzende finish heeft. Dit product zou comfortabel zitten en je lippen verzorgen. Ook zou ie niet uitlopen en lang blijven zitten.

Ik heb de kleur Nocturne. Dit is een wijnrode tint die enorm goed dekt. Zoals je op de swatch ziet is de gloss ook heel erg glanzend. Ik vind het er heel gaaf uitzien, maar soms vind ik dit iets te veel van het goede. Dan duw ik mijn lippen even op een tissue en haal deze er gelijk weer af. Zo is de kleur nog steeds aanwezig, maar de meeste glans is dan weg.

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik vind dit Nocturne echt een hele gave kleur. De tint dekt ook hier onwijs goed. Je ziet mijn eigen lippen er helemaal niet meer doorheen.

Het aanbrengen van deze gloss gaat heel makkelijk. Net zoals iedere andere lipgloss eigenlijk. Wel moet je opletten bij de lijntjes van je lippen. Foutjes vallen met deze donkere kleur sneller op en als er te veel product op de sponsapplicator zit, worden de lijntjes al snel te dik bedekt. Mijn tip: veeg de applicator eerst even af aan de huls, zo heb je niet te veel product in één keer en je kunt altijd bijpakken om de kleur intenser maken.

De lacquer rouge blijft verrassend goed op z’n plek zitten. De glossy finish slijt er wel vrij snel af, maar de donkerrode kleur zit er aan het eind van de middag nog op. Deze trekt echt in je lippen. Een maaltijd overleeft ie makkelijk als deze niet te vettig is. Ook droogt dit product je lippen helemaal niet uit, waardoor ie lekker op je lippen zit en hij geen trekkerig gevoel geeft.

Ik ben heel erg enthousiast over de lacquer rouge van Shiseido. De kleur is gaaf, de houdbaarheid is echt heel goed en de gloss zit lekker op mijn lippen. Helaas is dit product niet goedkoop. Als je een full-size zou kopen ben je 25,95 kwijt.

Wat vind jij van dit soort producten die in je lippen trekken?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog