Wet n Wild – fergie highlighter

Op de Beautygloss party kocht ik een aantal hele leuke dingetjes. Één van die items is deze grote highlighter van Wet n Wild. Deze was te koop bij de stand van Fogan en hij viel me gelijk op. Er waren er niet veel meer, dus ik gokte dat dit een populair product was. Tja, highlighter is altijd mooi om te zien én voor die prijs kon ik hem niet laten liggen. Benieuwd?

De verpakking van de highlighter is vrij groot. De pan is net zo groot als die van mijn gezichtspoeder. Mijn meeste highlighters zijn wel wat kleiner. Wel kun je hierdoor lekker lang doen met dit product. Verder vind ik de verpakking vrij basic en een beetje goedkoop ogen. Het doosje is zwart en heeft zilveren glimmende details. Niet heel bijzonder, maar ook zeker niet verkeerd.

Wet n Wild noemt dit eigenlijk geen highlighter, maar een shimmer palette. Ik gebruik hem als highlighter, dus daarom noem ik hem voor het gemak ook even zo. Volgens mij zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, maar op de party lag er maar één. De kleur die ik heb is rosé champagne glow. Rosé champagne glow bevat drie verschillende kleuren die door elkaar heen lopen. Een hele lichte tint, een goude kopertint en een wat rodere kopertint.

Er komt onwijs veel glans van de highlighter af zoals je hier boven kunt zien. Hier zie je drie verschillende swatches. Helemaal links zie je de koperen tint, in het midden zie je een mix van alle drie en helemaal rechts zie je de lichtste tint. De donkerste tint is bijna niet los te swatchen, maar samen met de middelste tint wel. De naam vind ik trouwens heel toepasselijk, omdat de kleuren rosé en champagne zijn.

Ook op mijn gezicht is de glans duidelijk te zien. De glans heeft een warme ondertoon. Ik vond het heel lastig om de glans goed vast te leggen, maar hier zie je hem een beetje. Omdat de kleuren zo door elkaar lopen, gebruik ik ze alle drie tegelijk. Ik haal mijn kwast gewoon door de hele highlighter heen en breng het dan plaatselijk aan.

de textuur van de poeder is erg fijn. De highlighter is niet te poederig, maar ook niet stoef. Als je een paar keer met je kwast over de highlighter heen gaat zit er genoeg op om aan te brengen.

Deze grote fergie Wet n Wild highlighter is erg leuk. Het is een lekker grote verpakking, het pigment is erg goed en de glans is mooi. Nog een leuk pluspuntje is de prijs. Ik kocht deze highlighter voor maar 1,25. Een klein minpuntje is de verkrijgbaarheid. Volgens mij verkopen ze Wet n Wild niet meer in de winkels in Nederland, dus zul je hem via internet moeten bestellen.

Gebruik jij vaak highlighter?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog