Treaclemoon – sweet blueberry memories douchegel

Van een heerlijk ruikende douchegel kan ik echt blij worden. Het is dan veel fijner om te douchen én je ruikt ook nog eens lekker als je klaar bent. Laatst kreeg ik een schattige mini douchegel van het merk Treaclemoon. De laatste tijd zie ik dit merk steeds vaker voorbij komen, dus ik was erg nieuwsgierig naar deze douchegel. Daarom laat ik je vandaag de sweet blueberry memories variant zien. Benieuw?

Ik heb een mini van deze leuke douchegel. Het flesje zelf is vrij strak en doet me een beetje denken aan de flesjes van Lush. De details op het flesje vind ik erg leuk. Er staat vrij veel tekst op de voorkant, wat ik normaal niet zo leuk vind, maar door het gebruik van verschillende lettertypes en de leuke plaatjes er omheen ziet het er wel leuk uit. Dit product komt uit Duitsland, vandaar de Duitse tekst. Het flesje is doorzichtig en de douchegel heeft een vrolijk paars kleurtje.

Volgens Treaclemoon zou deze douchegel een heerlijke geur en fijne, zachte schuimvorming hebben. Ook zou sweet blueberry memories goed werken voor de gevoelige huid. Een heel groot pluspunt van Treaclemoon is het feit dat de producten niet op dieren getest zijn.

Deze douchegel ruikt erg zoet. Dat is ook wel te verwachten als je kijkt naar de naam: sweet blueberry memories. Hij ruikt echt naar van die zachte snoepjes. Ik vind het lekker, maar als je geen fan bent van zoete geurtjes, is dit niks voor jou.

De douchegel is qua textuur erg romig en wat dikker dan veel andere douchegels. Hij schuimt een beetje en tijdens het wassen ruik je de lekkere geur goed. Na het douchen ruik ik de geur nog maar heel licht. Dat vind ik eigenlijk wel fijn, want de geur is vrij heftig.

De douchegel maakt mijn huid niet droog. Ik heb het idee dat de romige textuur er juist voor zorgt dat mijn huid gevoed wordt. Na het douchen is mijn huid dan ook niet trekkerig en voelt normaal aan.

Ik ben erg tevreden over de douchegel van Treaclemoon. Sweet blueberry memories is een heerlijke, zoete geur. De douchegel maakt mijn huid niet droog en werkt fijn. Deze mini komt uit Duitsland. In Nederland is het merk wel verkrijgbaar, maar deze geur ben ik nog nooit tegen gekomen. Treaclemoon is in Nederland bij de AH te koop. Hier betaal je 4,95 voor 500 ml.

Hou jij van zoete douchegels?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog