mijn quilty pleasures

Of het nou gaat om make-up, eten, een bepaalde artiest of een lekkere jankfilm, iedereen heeft zo zijn quilty pleasures. Sommige wil je wel delen met de buitenwereld, andere hou je liever voor jezelf. Maar stiekem zijn quilty pleasures best leuk. Ze maken je tot wie je bent en laten zien waar jij blij van wordt. Vandaag wil ik 5 van mijn quilty pleasures met je delen, misschien herken je ze wel! Benieuwd?

limited make-up collecties met mooie verpakkingen
Moet. Ik. Hebben. Zodra een make-up merk het woord limited bij de collectie plaatst én de verpakkingen om bij weg te kwijlen zijn, ben ik erbij. Ik probeer mezelf steeds vaker in te houden en me af te vragen of het wel nodig is dat ik dat ene product koop. Lijkt het niet op iets wat ik al heb en ga ik het echt gebruiken? Toch kan ik het soms gewoon niet laten en loop ik als een klein kind in de snoepwinkel tussen de mooie producten te snuffelen.

Maltesers
De foto liet het eigenlijk al zien: Maltesers. Ik denk toch echt dat deze bolletjes de laatste tijd bij mij op nummer één staan qua snacks. Als ik een wat drukkere periode heb waarin ik wat “extra’s” mag van mezelf kom ik bijna altijd uit op Maltesers. Tja en je weet dat het echt overduidelijk is als je hele familie op de hoogte is van jouw quilty pleasure en hier zelfs cadeautjes op aan past…

long lasting lipproducten
Plakkerige lipproducten of van die lipsticks die er na een uurtje al weer af zijn? Nee bedankt, daar hoef je me niet voor wakker te maken. Maar voor long lasting lipsticks met een tof kleurtje daarentegen wel. Ik kan onwijs genieten van een mooie kleur die echt goed blijft zitten. Als mijn lipstick aan het eind van de dag nog goed zit, ben ik blij.

Cheese union chips
Hoewel Maltesers al mijn quilty pleasure zijn, ben ik ook een enorme liefhebber van chips. Cheese union chips om precies te zijn. Ik probeer het niet vaak te eten, maar ik heb van die dagen dat ik echt de behoefte heb aan deze lekkere chipjes.

Heel erg afgeprijsde kleding
Het slaat eigenlijk nergens op (of toch wel?) maar kledingstukken die een stuk goedkoper zijn door de sale koop ik sneller. Als een jasje normaal 100,- is en nu maar 20, ben ik sneller geneigd hem te kopen dan wanneer het jasje normaal 25 is en nu 20. En het ergste is nog wel dat ik dan blij wordt van mensen die zeggen: wow, dat was echt een goeie deal dan!

Wat zijn jouw quilty pleasures?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog