The body shop – Honeymania body butter

Smeerseltjes voor mijn huid, ik vind ze leuk. Als ze ook nog eens in een leuk potje zitten en een heerlijk geurtje hebben, ben ik om. Je hebt hem al kunnen zien in deze shoplog, maar nu is het toch echt tijd om de Honeymania body butter van The Body Shop eens uitgebreider te bekijken.

De verpakking van body butters vind ik best simpel, maar eigenlijk ook heel erg leuk. Iedere butter heeft zijn eigen kleurtje en foto van de geur die erbij hoort. Zo is Honeymania knalgeel en heeft een fotootje van een honingraat op de deksel. The Body Shop past hier heel letterlijk “what you see is what you get” toe.

Deze Honeymania variant is niet mijn eerste body butter, dus ik wist eigenlijk al hoe fijn deze butters zijn. Toch heb ik hem even goed getest, want je weet maar nooit of ie net zo fijn is als degenen die ik al in mijn bezit heb.

Volgens The Body Shop heeft deze body butter een zoete, bloemachtige geur. De butter is gemaakt met Community Fair Trade-honing en zorgt ervoor dat je huid 24 uur lang gehydrateerd is. De butter wordt snel door je huid opgenomen en laat deze zijdezacht aanvoelen.

The Body Shop heeft helemaal gelijk over de geur. Deze is lekker zoet en bloemachtig. Hij ruikt niet perse naar zo’n echte honing-geur en persoonlijk ben ik daar erg blij mee. Ik vind hem veel lekkerder dan dat!

Ik pak vaak een body butter in de wat koudere periodes. Een butter is toch een stuk voedender dan een luchtige crème. Dit merk ik ook weer bij deze Honeymania butter. Hij verzorgt mijn huid echt goed en knapt mijn droge huidje echt even op. Het duurt eventjes voordat deze dikke body butter ingetrokken is, maar hij smelt al snel door de warmte van je huid waardoor ie wel erg lekker smeert. Nadat ik me heb ingesmeerd, voelt mijn huid heerlijk zacht en gevoed aan.

Ik was al fan van de body butters van The Body Shop en nu alleen nog maar meer. Deze heerlijke geur gebruik ik met liefde op mijn lichaam. Mijn huid wordt er lekker zacht door en mijn droge huid knapt er echt van op. Deze winter zal ik hem dan ook vaak pakken! De Honeymania body butter is te koop bij The Body Shop en kost 16,- voor 200 ml.

Heb jij een body butter van The Body Shop?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog