Yves Rocher – sérum végétal oogcrème

Oogcrème is echt zo’n product wat ik vaak vergeet. Waarschijnlijk omdat ik denk dat ik het niet nodig heb. Maar is dat ook echt zo, heb ik het echt niet nodig? Zorgt het er niet voor dat mijn ogen net iets meer stralen? Dat probeerde ik uit met de oogcrème uit de sérum végétal lijn van Yves Rocher.

Het product komt in een mooi strak doosje met heel veel informatie erop. Op werkelijk alle zijdes staat wel wat informatie over dit product in meerdere talen.

De tube zelf vind ik er echt een beetje uitzien alsof ie van de huisarts komt. Heel “clean” en weer met veel tekst. Wel vind ik zo’n tube erg handig werken met aanbrengen. Je brengt heel makkelijk een druppeltje aan onder je ogen. Ook werkt het lekker hygiënisch.

Volgens Yves Rocher is deze crème speciaal ontwikkeld voor kwetsbare zones. Hij is zacht en krachtig tegelijk en vezorgt de oogcontouren op intensieve wijze. Ook laat de crème je huid weer stralen. De crème kun je ’s avonds of ’s ochtends gebruiken.
Klinkt erg goed! Ook erg handig dat je zelf kunt kiezen of je het product ’s avonds of ’s ochtend gebruikt. Het is dus niet zo’n vette crème, anders zou ie echt duidelijk voor ’s avonds zijn.

Ik probeerde hem uit, de ene keer ’s avonds en de andere keer ’s ochtends. Ik merkte dat het allebei prima kon, ik merkte geen verschil. Wel merkte ik dat ik hem ’s avonds sneller vergat omdat ie niet in de badkamer lag, maar gewoon tussen mijn beauty spulletjes. Nu ik hem in mijn everyday bakje heb gedaan en hem ’s ochtends gebruik, vergeet ik hem ook nog wel vaak, maar wel minder.

Ik heb zelf geen droge lijntjes bij mijn ogen of extreme wallen en daarom heb ik ook het idee dat ik niet zoveel baat heb bij zo’n crème.
De crème is aardig vloeibaar waardoor ie heel makkelijk uitsmeert en lekker snel intrekt. Hij laat ook geen vettig laagje achter, iets wat ik echt fijn vind. Ik heb wel het idee dat de huid rond mijn ogen wat meer gehydrateerd is als ik deze crème gebruik, maar niet zo dat ik veel verschil merk.

Ik heb nog steeds het idee dat oogcrèmes voor mij (nog) geen wonderen doen, dus ik zal dit product niet per se iedere dag gebruiken. De oogcrème uit de sérum végétal lijn van Yves Rocher werkt daarnaast wel erg fijn. Hij is lekker vloeibaar, waardoor ie fijn uitsmeert en snel intrekt. Ook laat hij geen vettige laag achter en zorgt voor hydratatie. Deze oogcrème kost 19,95, maar bij Yves Rocher zijn heel vaak acties, waardoor je niet altijd de volle prijs hoeft te betalen.

Gebruik jij oogcrème?

xxx Teddy

 

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog