Yves Rocher – lipstick

Als lipstick fan vind ik het heerlijk om verschillende soorten, kleuren en texturen van lipsticks te proberen. Toen ik bij mijn aankoop van Yves Rocher een lipstick gratis uit mocht kiezen, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. Ik koos een mooi roze kleurtje uit en testte deze uitgebreid. Kijk je mee?

Ik vind de verpakking erg leuk. Wel viel me gelijk op dat ie een stuk korter is dan mijn andere lipsticks. De combinatie van paars en wit vind ik erg leuk. Ook het bloemige printje vind ik erg leuk staan op de huls.

Volgens Yves Rocher is deze lipstick comfortabel en geeft ie niet af. Ook zou de lipstick niet uitlopen en goed blijven zitten. De dekking van deze lipsticks varieert per tint.

Deze lipstick is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Ik koos voor de kleur Framboise. Dit is een donkerroze tint die een beetje een framboos-achtige kleur heeft. Hoe kan het ook anders met die naam.

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik verwachtte dat de lipstick enorm goed zou dekken, door de opvallende kleur. Dit was niet het geval. De lipstick laat mijn eigen lippen nog een klein beetje door de lipstick heen komen. Ik vind het bij deze kleur eigenlijk wel mooi staan! Het voordeel hiervan is ook dat je de lipstick goed op kunt bouwen qua kleur.

Wel merkte ik dat de lipstick niet heel goed blijft zitten. Hij slijt vrij snel aan de binnenkant van mijn lippen als ik wat drink of eet. Dat vind ik wel een minpuntje. Ik heb het idee dat dit komt door de glossy textuur die deze lipstick heeft. Aan de andere kant is dit weer een voordeel, omdat mijn lippen zo niet uitdrogen en zelfs een beetje gevoed worden.

Ik ben tevreden over de lipstick in Framboise van Yves Rocher. De kleur is mooi, goed op te bouwen en hij voedt mijn lippen. Helaas is dit geen lipstick die de hele dag muurvast op zijn plek blijft zitten, maar soms hoeft dat ook niet perse. Ik vind het juist wel fijn om soms af te wisselen en zo’n lipstick te gebruiken voor een natuurlijk effect. Om mijn lippen net een beetje kleur te geven. Deze lipstick van Yves Rocher kost 8,50, wat ik toch wel aan de dure kant vind voor deze lipstick.

Gebruik jij liever zo’n lipstick of juist een compleet dekkende die muurvast op z’n plek blijft zitten?

xxx Teddy

21 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog