Blogs in het zonnetje #3

Voordat ik begon met A Beauty Day, volgde ik al verschillende blogs. Daar is ook mijn liefde voor bloggen vandaan gekomen denk ik. Sinds ik blog heb ik enorm veel nieuwe blogs ontdekt, super leuk! Tegenwoordig zijn er zo enorm veel leuke en goede blogs, dat ik iedere week wel weer een nieuwe ontdek om toe te voegen aan mijn lijstje. Dat vind ik alleen maar leuk en daarom wil ik vandaag een paar blogs in het zonnetje zetten die ik zelf erg leuk vind. Zo kun jij mee genieten van mijn ontdekkingen en kun je misschien jouw lijstje uitbreiden. Benieuwd?

De eerste blog die ik in het zonnetje zet is Fablouise. Op Fablouise schrijft Laura Louise over beauty, lifestyle, fashion en dat met een persoonlijk tintje. Ze maakt prachtige foto’s en ook haar lay-out ziet er mooi uit. Als je van beauty houdt, is dit zeker een blog om eens even te bekijken!

Living a Lie is ook een favoriet van mij. Deze blog is van Rebecca en Rebecca schrijft gewoon erg fijn. Het is herkenbaar en Rebecca is lekker open. Haar blog bevat lifestyle, beauty, fashion maar wat ik ook erg leuk vind, zijn de wat persoonlijkere artikelen over de dingen die ze meemaakt.

Ook Belle Vie Fashion vind ik een leuke blog. Ook dit is een beauty, fashion en lifestyle blog. Jup, dat is gewoon een beetje mijn dingetje, maar ook deze is weer net ietsjes anders. Op Belle Vie Fashion vindt je niet alleen maar reviews over producten, maar ook leuke persoonlijke artikelen over Priscilla en natuurlijk mooi foto’s.

Last but not least La Vie De Daphne. Deze blog wordt gerund door, hoe kan het ook anders, Daphne. Daphne schrijft vlot en maakt foto’s net een beetje anders waardoor ik ze heel erg leuk vind. Als je deze blog nog niet kent, raad ik je zeker aan om eens even op bovenstaande link te klikken.

Welke blog zou jij in het zonnetje willen zetten?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog