Gekeken films/series #5

Ik hou ervan om een avondje heerlijk op de bank te hangen met een paar afleveringen van een serie of een goede film. Als ik een vrije avond heb en verder niets te doen heb, is de kans dan ook groot dat ik deze avond invul met Netflix. De afgelopen tijd heb ik dan ook weer aardig wat leuke films en series gekeken. Omdat ik het altijd heel erg leuk vind om te zien welke films anderen leuk vinden en aanraden, wil ik vandaag mijn gekeken films met je delen. Benieuwd?

Sons of Anarchy
Samen met mijn vriend volg ik Sons of Anarchy en ik vind deze serie zo leuk! Deze serie gaat over een motorclub die zich bezig houdt met allerlei illegale zaken, maar laat ook een mooi verhaal zien tussen de strijd die de hoofdpersoon met zichzelf voert. Moet hij stoppen met illegale dingen om zijn gezin te beschermen of moet hij zijn club trouw blijven? Op dit moment zijn mijn vriend en ik halverwege seizoen 6 met kijken en het blijft erg spannend. Ik heb met deze serie echt de neiging om een hele dag alleen maar afleveringen te kijken, oeps…

G.B.F.
Samen met mijn buurmeisje heb ik de enorm leuke feel-good film G.B.F. gekeken. G.B.F. staat voor Gay Best Friend en daar gaat deze film dan ook over. Een jongen komt op zijn middelbare school uit de kast en de drie populairste meisjes van de school doen er alles aan om hem hun GBF te maken. Dit is echt een leuke girly film voor een avondje met vriendinnen.

Pretty Little Liars
Oké, deze serie is al eerder voorbij gekomen op A Beauty Day, maar ik laat hem nog een keertje terug komen. Ik volg pretty little liars al een tijdje en afgelopen maand kwamen de laatste afleveringen uit. Ik kon bijna niet wachten, omdat ik wist dat het eindelijk duidelijk zou worden wie A is. Ik heb erg lang moeten wachten, maar nu weet ook ik wie A is… Als je deze serie nog helemaal niet kent, het is echt een aanrader!

White house down
Ook de film white house down heb ik laatst gekeken. Dit is een actiefilm waarin Channing Tatum er alles aan doet om zijn dochtertje uit de gijzeling in het witte huis te halen. Kan het nog beter? Channing die ook nog eens enorm zorgzaam is! Ik vind zelf actiefilms erg leuk. Zo ook white house down, maar in deze film is Channing toch wel het leuke extraatje.

Cinderella
Waarschijnlijk ken je het verhaal van assepoester wel en heb je als klein meisje de tekenfilm van Disney minimaal één keer gezien. Dit jaar kwam Disney met een nieuwe film van Cinderella. Het verhaal is eigenlijk precies hetzelfde, alleen is het dit keer geen teken- of animatiefilm. Ik wilde de film al lange tijd zien en afgelopen maand keek ik hem eindelijk. De film is erg leuk en het is ook echt een feel-good film, maar het is toch wel heel voorspelbaar omdat je het hele verhaal al kent.

Welke films heb jij laatst gekeken?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog