5x de leukste Sinterklaas recepten

Morgen is het 5 december, ofwel Sinterklaas. Vandaag vier ik samen met mijn ouders, broertje en vriend dit leuke feest. We gaan gezellig samen eten en doen daarna surprises. Ik heb er nu al zin in! Rondom Sinterklaas kwam ik de meest lekkere recepten tegen die perfect zijn om tijdens deze feestdag (of op de dagen eromheen) te eten. Vandaag wil ik je daarom de 5 leukste Sinterklaas recepten laten zien. Benieuwd?

The food voyage – Pepernotencake met witte chocolade topping
De titel van dit recept zegt eigenlijk al genoeg. Hoe lekker klinkt dit! Een cake met pepernoten én witte chocolade. Ik hou sowieso van alle drie deze dingen los, dus de combinatie lijkt me erg lekker. Het ziet er ook gewoon te lekker uit.

Lekker eten met Linda – Spelt pepernoten zonder geraffineerde suiker
Natuurlijk moest ik ook even een ‘gezond’ receptje noemen. Want eigenlijk zijn alle andere enorm zoete caloriebommetjes. Ik maak zelf wel eens pepernoten en verbaas me iedere keer weer hoe veel suiker en andere vettigheid in gaat. Deze spelt pepernoten lijken me daarom erg leuk om eens te maken.

Betty’s kitchen – Pepernoten tiramisu
I love tiramisu. Deze tiramisu met pepernoten ziet er enorm lekker uit en is perfect voor na je Sinterklaas-maaltijd. Hoe leuk is het om dit als toetje te serveren en vervolgens de surprises of cadeautjes te doen.

2WMN – Rocky Road met kruidnoten en taai taai
O0k dit recept van 2WMN lijkt me enorm lekker. Ook dit recept ziet er onwijs lekker uit. Vooral de chocolade lijkt me hier erg lekker bij. De kruidnoten en taai taai maken het geheel echt een leuk Sinterklaas recept!

Lekker & Simpel – kruidnoten fudge
Lekker & Simpel is mijn go to website als ik een receptje zoek. Ook voor Sinterklaas stonden er weer wat leuke receptjes op, waaronder deze kruidnoten fudge. Jum!

Ga jij nog iets speciaals maken voor Sinterklaas?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog