Moody monday #33

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 33 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Happily ever after x – originele & grappige mokken
Hoewel ik altijd thee drink uit een glas en geen koffie lust, vind ik grappige mokken altijd zo leuk! In de winter drink ik mijn warme chocolademelk dan ook het liefst uit een bijzondere mok. Daar kan ik zo blij van worden! De mokken die in dit artikeltje te zien zijn, zijn ook echt enorm leuk!

Diamons for breakfast – 35 tips om je blog te laten groeien met Pinterest
Blogtips vind ik altijd enorm leuk om te lezen. Vaak leer ik er ook echt wat van! Hoewel ik wel Pinterest heb voor mijn blog, weet ik nog niet zo goed wat ik er nou precies mee moet. Deze tips komen dan ook goed van pas. Misschien voor jou ook?

Inspiired by life – NYX intense Butter Gloss
Sinds NYX z’n comeback heeft gemaakt, ben ik groot fan van het merk. NYX heeft namelijk echt een hoop fijne producten. Ik vind zelf de lip creams erg fijn. Naar de NYX butter glosses was ik erg benieuwd, maar ik kende ze nog niet. Nu ik de review van Manon heb gelezen, ben ik om. Ik wil er binnenkort ook eens eentje proberen!

A Beauty To Rock – Recept: gezouten Nutella koekjes
Ik had me nog zo voorgenomen na het artikel van gisteren geen receptjes te delen in de moody monday van vandaag, totdat ik dit recept voor gezouten Nutella koekjes tegen kwam. Hoe lekker is dit! Het recept is ook nog eens makkelijk te maken, score!

Heb jij Pinterest voor je blog?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog