Mijn favoriete najaarslipsticks

Qua weer vind ik het najaar maar niets. Als ik lekker binnen mag blijven, vind ik het niet zo erg. Maar zodra ik naar buiten moet, is het een ander verhaal. Gelukkig zijn er een heleboel dingen die wél leuk zijn aan het najaar. Eén van die dingen is donkere lipstick. Nu het buiten onder nul is geweest, heb ik mijn donkere lipsticks weer uit de kast gehaald. Hoewel dit er een hoop zijn, heb ik zo mijn favorieten die ik er extra vaak bij pak nu het weer kan. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 favoriete lipsticks van dit najaar laten zien. Benieuwd?

Hier zie je mijn 5 favorieten naast elkaar liggen. Zoals je kunt zien zijn ze per huls allemaal erg verschillend. Ook zijn mijn favorieten verschillend qua merken en zitten er zowel low budget lipsticks tussen als high end lipsticks.

1. Essence – pink & perfect
Deze lipstick komt uit de kerstcollectie van Essence van vorig jaar. In de collectie zaten nog twee andere lipsticks, die ik toen ook kocht. Maar pink & perfect was al snel mijn favoriet van de drie. Ook dit najaar pak ik hem er weer graag bij. Pink & perfect is een donkerroze lipstick met een subtiele, paarsige ondertoon.

2. MAC – Rebel
Rebel is een MAC lipstick die ik maar steeds niet kocht, omdat ik dacht dat hij me niet zo staan. Totdat ik hem eens probeerde. Wat is rebel toch een mooie kleur! Rebel is wat donkerder en paarser dan de lipstick van Essence. Rebel heeft wat rode invloeden, maar ook roze en vooral een paarse ondertoon. Yes, deze kleur vind ik echt geweldig!

3. Flormar – 517
Helaas hebben de lipsticks van Flormar geen leuke namen, maar gelukkig hebben ze wel leuke kleuren! 517 is een rood/bruinige tint met een glans. Een kleur die ik normaal niet zo snel zou uitkiezen, maar toch verrassend mooi bij mijn lichte huid staat. Ook deze tint draag ik dan ook erg graag in het najaar.

4. MAC – Whirl
Whirl is een matte, bruinige tint waar ik eerst echt even aan moest wennen. Zou dit mij wel staan? Maar sinds ik hem een paar keer gedragen heb, ben ik om. Wat een mooie kleur is dit!

5. Maybelline – Midnight merlot
Wanneer ik een hele donkere lipstick wil dragen, kies ik voor midnight merlot. Bij mijn lichte huid is deze erg donker, maar wel erg gaaf. Het is een rode tint met paarse invloeden. Hij doet zijn naam dan ook eer aan, het is echt een beetje een rode wijn-kleur.

Naast dat je de kopjes aan kunt klikken voor een uitgebreide review en swatches, kun je hierboven ook de swatches van de vijf lipsticks zien. Van links naar rechts zie je: Essence: pink & perfect – MAC: Rebel – Flormar: 517 – MAC: Whirl – Maybelline: midnight merlot. Wat zijn ze toch mooi allemaal!

Welke lipsticks draag jij in het najaar graag?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog